Cloud

Er din virksomhed klar til at transformere dele af eller hele virksomheden til en cloudbaseret løsning? Descom A/S kan hjælpe din virksomhed med at sammensætte den helt rigtige cloud-strategi.

cloudDet kan virke abstrakt at forestille sig en løsning uden brug af lokale servere. Descom A/S har erfaret, at de kunder, som overgår fra lokale servere til cloud er meget begejstrede for de udviklingsmuligheder, som cloud åbner op for.

Alt forandring kræver omstilling. Det er derfor vigtigt med en erfaren leverandør. Hos Descom A/S har vi mange års erfaring med installering og rådgivning indenfor alle de traditionelle modeller som client–server, peer-to-peer og fog computing.

Vi er en smule nørdede, men det betyder, at du kan læne dig tilbage og fokusere på din virksomhed. Overlad trygt cloud-nørderiet til Descom A/S. Vi finder svarene og sammensætter brugervenlige hostingløsninger til din virksomhed. Cloud, der kommer i et sprog, som du og virksomheden forstår.

Komponenterne i cloud

Når en virksomhed helt eller delvist overgår til cloud, er der meget værdi at hente. En cloudløsning kan være med til at sikre, at din virksomhed altid har de nyeste teknologier og online værktøjer til rådighed. Det forudsætter en gennemtænkt cloud-strategi, hvor vi i fællesskab finder frem til de komponenter, som din virksomhed har brug for.

Vi kigger blandt andet på mulighederne i:

  • Saas, Software as a Service
  • PaaS, Platform as a Service
  • IaaS, Infrastructure as a Service

Sammen lægger vi en køreplan for, hvordan virksomheden kan implementere opbevaring i skyen.

Har din virksomhed allerede en løsning?

Har din virksomhed allerede bruger en køreklar løsning, ønsker du at udvide en eksisterende eller vil du høre om alle fordelene ved at implementere en hostingløsning, så kontakt Descom A/S i dag. Vi arbejder sammen med de dygtigste i branchen og står klar til at give din virksomhed et indblik i fremtidens it-infrastruktur.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Descom A/S nu

Klik her