Dine fordele

 • Køb brugt IT-udstyr med minimale brugsspor

 • Fuld funktionalitet og opdateret med nyeste software

 • Med eller uden serviceaftale

 • Nedbring virksomhedens IT-omkostninger

 • Gør miljøet en tjeneste

Skal vi tales ved?

  Køb brugt IT, der står som nyt

  Vil du gerne spare penge på virksomhedens IT-omkostninger eller ønsker du at gøre en indsats for at reducere “Brug og smid væk”-kulturen, så kan brugt IT meget vel være løsningen.

  Der kan være mange penge at spare ved at købe såkaldt “refurbished” IT-udstyr. På flere produkter kan du således spare over 50 % i forhold til nyanskaffelsesprisen.

  Dette vel at mærke på produkter, der – selvfølgelig – fungerer efter hensigten og kun har minimale brugsspor.

  Det miljøbevidste valg

  Ved at genbruge IT kan vi formindske 99 % af det IT-affald, der i sidste ende til renovation. Der er lang vej endnu, inden vi når dertil, men hos Descom A/S er vi dedikerede til at påtage os vores del af opgaven.

  Bæredygtighed er ikke kun et buzzword. Det er en nødvendighed. Hos Descom A/S ønsker vi at fokusere på, hvor vigtigt det er at aflaste miljøet, og ikke bare følge med på trenden om at købe nyt, når det gamle udstyr ikke slår til længere. Vi vil gerne aktivt bidrage med at formindske klimaaftrykket i IT-branchen.

  En ret god løsning er ved at aftage brugt IT-udstyr. Du gør klimaet en tjeneste og kan arbejde med en grøn samvittighed.

  I samarbejde med Tier1 Asset som har fokuseret på miljøet i mange år, har vi sat os et mål om at nedbringe CO2-undslippet. Descom A/S vil gerne være med til at nedbringe CO2-udslippet med 100.000 tons over en periode på 5 år. Et af de tiltag som vi vil have et øget fokus på, er at sælge brugt IT-udstyr, herunder computere m.m.

  Kontakt vores konsulenter i dag og få rådgivning om den hardware, som vi kan hjælpe jer med at genbruge i netop jeres virksomhed. Brug kontaktformularen til højre, og vi vender tilbage inden for 24 timer.