Vil du være vores nye kollega?

Ledige stillinger: Client Managers til Ballerup og Aarhus

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og motiverende arbejdsmiljø? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Descom A/S samler vi på dygtige medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel for både kunderne og kollegerne. Du bliver en del af et alsidigt hold, der fra hovedkontoret i Ballerup dagligt hjælper danske og internationale virksomheder med at blive bedre rustet til fremtidens IT-udfordringer.

Har du spørgsmål til at arbejde hos Descom A/S eller vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte os på +45 7020 2555 eller descom@descom.dk.

Derfor DESCOM

  • Rart arbejdsmiljø og 40 glade kolleger

  • Vi lever og ånder for IT og teknologi

  • Fagligt udfordrende opgaver

  • Stærke medarbejderfordele og god løn

  • Lokalt forankret med et internationalt udsyn

Med mere end 40 medarbejdere på vores kontorer får du en lang række kolleger, som du både kan udvikle dig personligt og fagligt med.

Descom A/S har siden 2002 leveret IT-løsninger til virksomheder. Vi har igennem årene oparbejdet en stærk kultur og fællesskabsfølelse, som du hurtigt vil føle dig som en integreret del af.

Vores hovedsæde er placeret i Ballerup, som du nemt kan komme til via den kollektive trafik. Kører du selv, har du nem adgang til motorvejen.

Vi er blandt landets førende konsulenthuse, der formidler IT-løsninger til virksomheder. Dette sikrer dig en varierende og udfordrende dagligdag, hvor der er rig mulighed for faglig sparring og ikke mindst udvikling.

Vores værdier gennemsyrer alt, vi gør, både i forhold til kunder og samarbejdspartnere, men i lige så høj grad over for vores kolleger.

Søg uopfordret • DK, Ballerup

Send ansøgning 

Søg uopfordret • SV, Malmö

Send ansøgning