Om Descom A/S

Descom er blandt Danmarks førende IT-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker. Vi er full service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm.

Vores forretningskoncept er enkelt. Vi ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment til den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang sætter vi kunden i fokus.

Vores vision er at være den samarbejdspartner i norden som foreslår den rigtige løsning til enhver opgave – hver gang. Vi vil skabe en yderst resultatorienteret virksomhed med ansvar, miljø og trivsel i højsædet for såvel kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vores mission er at opnå ekstraordinære fordele for vores kunder gennem en yderst ansvarlig, professionel og kompetent medarbejderstab og netværk. At sikre absolut bedste rådgivning gennem interne og eksterne specialister på vores forretningsområder.

Vi fokuserer på at levere mere end hvad der kræves og forventes. Vi opererer med de højeste etiske standarder og opretholder et professionelt forhold baseret på tillid, ærlighed og åben kommunikation.

Mød bestyrelsen

Thomas Nielsen
Thomas NielsenBestyrelsesformand
Peter Møller
Peter MøllerBestyrelsesmedlem
Johnny Helander
Johnny HelanderBestyrelsesmedlem

Samarbejdspartnere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev