Om Descom

Om Descom

Descom er blandt Danmarks førende IT-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker. Vi er full service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm.

Vores forretningskoncept er enkelt. Vi ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment til den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang sætter vi kunden i fokus.

Vores vision er at være den samarbejdspartner i norden som foreslår den rigtige løsning til enhver opgave – hver gang. Vi vil skabe en yderst resultatorienteret virksomhed med ansvar, miljø og trivsel i højsædet for såvel kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Design uden navn - 2024-04-10T144409.945

Mød bestyrelsen

Thomas Nielsen

Bestyrelses formand

Peter Møller

Bestyrelses medlem

Johnny Helander

Bestyrelses medlem

Samarbejdspartnere hos Descom

Mission

Vores mission er at opnå ekstraordinære fordele for vores kunder gennem en yderst ansvarlig, professionel og kompetent medarbejderstab og netværk. At sikre absolut bedste rådgivning gennem interne og eksterne specialister på vores forretningsområder.

Vi fokuserer på at levere mere end hvad der kræves og forventes. Vi opererer med de højeste etiske standarder og opretholder et professionelt forhold baseret på tillid, ærlighed og åben kommunikation.

Et lille udsnit af

Vores cases

Samarbejdspartnere hos Descom

Martin Jørgensen

IT-ansvarlig hos SSG A/S

5/5

“Vi sætter stor pris på Descoms kompetenter og den rådgivning, som vi får. De kæmper altid vores sag og selv den mest “banale” forepørgsel bliver taget seriøst. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.”

Samarbejdspartnere hos Descom

Stefan Winquist

IT-chef hos Bech-Bruun

5/5

“Bech-Bruun har benyttet Descom som primær IT-leverandør siden 2009, hvilket afspejler det respektfulde samarbejde vi har. Stabilitet, troværdighed og service er ord der beskriver Descom og dets medarbejdere.”