Karriere hos Descom

Karriere hos Descom

Ledige stillinger

For Descom A/S (descom.dk) søges en Key Account / Client Manager med et digitalt fokus.

Har du et stort salgsgen og er du ambitiøs og tænker løsningsorienteret? Sætter du samtidig en ære i at løse kundens behov i et tæt samarbejde hvor du skaber langvarige relationer, så er det dig, som vi søger som Client Manager hos Descom A/S. Som Client Manager hos Descom A/S bliver du en del af et salgsteam på 15 personer.

Din fornemmeste opgave at yde en sublim rådgivning og tænke vores IT-løsninger ind over for din kundeportefølje, som du selv er med til at opbygge, pleje og tage kærligt hånd om. Du sælger løsninger til erhverv Dit primære ansvarsområde bliver salg af hardware- og software-løsninger samt supplies til b2b. Dine arbejderopgaver herunder vil bl.a. udgøre:

 • Rådgivning om IT-løsninger til b2b-kunder
 • Opsøgende salg og mødebooking
 • Opfølgning og relationsopbygning

Proaktiv og resolut salgskonsulent med B2B erfaring Den ideelle kandidat har en relevant videregående uddannelse og erfaring fra en lignende stilling.

En grundlæggende indsigt i IT-løsninger er et plus men ikke et krav, da grundig oplæring og løbende træning vil finde sted. Du arbejder vedholdende og selvstændigt efter de mål, vi sammen sætter og er resultatorienteret.

Personlige kvalifikationer

 • Gode samarbejdsevner og høj integritet
 • Være vedholdende og kunne eksekvere på de aftalte mål
 • Struktureret og ansvarsbevidst
 • Gå på mod og proaktiv
 • Stærk i kommunikation – såvel skriftligt som mundtligt

Vi tilbyder

 • Attraktiv lønpakke
 • Faglige udfordringer og udvikling
 • Et godt miljø med gode og sjove kollegaer
 • Inspirerende arbejdsplads som er i vækst
 • Et godt sammenhold og sociale arrangementer

Ansøgning Vedr. beskyttelse af persondata (GPDR)Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. dit CV, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv. Interesseret?

 

Du ansøger stillingen herunder. Du behøver ikke at skrive en ansøgning – vedhæft blot dit CV. Vi indkalder løbende til samtale.

For Descom A/S (descom.dk) søges en initiativrig juniorsælger, der brænder for at dygtiggøre sig inden for salg og kundepleje. Arbejdsstedet er Descoms hovedkontor i Ballerup.

Drømmer du om at arbejde med salg, men føler på nuværende tidspunkt, at du mangler praktisk erfaring og kompetencer? Så har du nu en stærk mulighed for at blive en del af vores professionelle salgsteam hos Descom A/S – en af Danmarks førende IT-virksomheder.

Som juniorsælger bliver du ansat i en fast stilling og vil indgå i et forløb med fokus på at give dig praktisk erfaring og bedre salgskompetencer. Du bliver en del af et erfarent team på 4 medarbejdere, som du altid kan trække på, og refererer direkte til din teamleder, der vil fungere som din mentor og sparringspartner.

Hos Descom A/S vokser du med opgaven. I løbet af de første par måneder vil du således gradvist få en større og større kundeportefølje, som du skal pleje og udbygge relationen til.

Dine primære opgaver

 • Behovsafdækning og kundepleje
 • Udbygning af relation til eksisterende kunder
 • Canvas og nysalg
 • Salgspipelinestyring i CRM system
 • Uddannelse i Descom A/S produktportefølje

Faglige kvalifikationer

Den ideelle kandidat har som minimum en gymnasiel uddannelse og en stor interesse i salg. Erfaring er ikke et krav, men du bør ikke være bange for at gribe telefonen og ringe kold kanvas. Er du dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, er det et stort plus.

Personlige kvalifikationer

 • Gode samarbejdsevner og høj integritet
 • Er vedholdende og kan eksekvere på de aftalte mål
 • Struktureret og ansvarsbevidst
 • Gå på mod og proaktivtet
 • Stærk i kommunikation – såvel skriftligt som mundtligt

Løn og ansættelsesvilkår
Fast løn efter kvalifikationer og kompetencer. Gode, ordnede forhold med medarbejderpleje og -trivsel i højsædet. Bonus ved fastsatte minepæle. Konkurrencedygtig lønpakke.

Interesseret?

Du ansøger stillingen via mail til jh@descom.dk. Du behøver ikke at skrive en ansøgning – vedhæft blot dit CV. Vi indkalder løbende til samtale og bestræber os på at besætte stillingen hurtigst muligt.

Om virksomheden

Descom A/S er blandt Danmarks førende IT-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker.

Vi ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste IT-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment til den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang er kunden altid i fokus

Handelselev søges til IT-virksomhed.

Drømmer du om at uddanne dig til handelsassistent i en virksomhed med hyggelig atmosfære og gode kollegaer?

Vi søger en handelselev, der ønsker at specialisere sig inden for salg og rådgivning vores virksomhed i Aarhus. Er du frisk på en udfordring, og har du interesse inden for salg og gode kunderelationer, er det måske dig, vi søger.

Hos Descom har vi mange funktioner inhouse. Her findes afdelingerne salg, marketing, indkøb, logistik, kundeservice og økonomi. Du vil i hverdagen være tilknyttet salgsafdelingen, men vil dagligt være i berøring med andre afdelinger. Du får dermed en unik mulighed for at få en elevtid i en dynamisk handelsorganisation i IT-branchen.

Du vil i forbindelse med den 2-årige uddannelse komme igennem 8-ugers skoleundervisning i Aarhus, hvor du bliver klædt på med de bedste værktøjer indenfor handel.  

Salgsorganisation med udsyn

Du får en spændende arbejdsdag med mange varierende opgaver. Den obligatoriske del af dit elevforløb planlægger vi sammen med dig, så det matcher dine interesser og fremtidsvisioner.

Du vil blive en del af et team, hvor stemningen er uhøjtidelig, og der er plads til et godt grin. Vi tør faktisk godt love, at du bliver klædt ekstra godt på til en fremtid indenfor salg, hvor du måske fortsætte din karriere hos os, hvis muligheden byder sig.

En dynamisk hverdag

For at få succes som elev hos Descom skal du have lysten til at være en del af en organisation i konstant udvikling. Du skal kunne sætte flueben ved nedenstående punkter:

 • Du har et personligt drive og gåpåmod
 • Stærk i skrift og tale
 • Trives med at ringe kanvas og kan skabe sin egen kundeportefølje
 • Besidder smil i stemmen og har altid kunden i fokus
 • Du er ambassadør for virksomheden til enhver tid og er ansvarsfuld og ærekær omkring dit arbejde
 • Kan holde mange bolde i luften på en gang og kan veksle mellem flere igangværende opgaver på trods af afbrydelser
 • Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt

Adgangskrav

Du er handelselev og vil uddanne dig i retningen som handelsassistent (salg). Du har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse – EUX eller STX, HF, HTX samt 5 ugers grundforløb. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive handelselev med speciale som handelsassistent.

Ansøg allerede i dag

Lyder dette som noget for dig? Så send dit CV til eki@descom.dk med det samme. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Tiltrædelse: Januar 2024

Arbejdstiden er 37 timer om ugen på vores adresse i Risskov

Løn: Elevløn

Vi behandler ansøgninger løbende og forventer at ansætte vores nye supersælgere, så snart vi har fundet den rette kandidat.

 

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Karriere hos Descom

Om descom

Descom er blandt Danmarks førende IT-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker. Vi er full service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm.

Vores forretningskoncept er enkelt. Vi ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment til den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang sætter vi kunden i fokus.

Vores vision er at være den samarbejdspartner i norden som foreslår den rigtige løsning til enhver opgave – hver gang. Vi vil skabe en yderst resultatorienteret virksomhed med ansvar, miljø og trivsel i højsædet for såvel kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vores process

Når vi rekrutterer, er det vigtigt, at vi finder det rigtige match – for dig og for os. Vi anonymiserer alle ansøgninger for at sikre, at de bliver gennemgået på en uvildig måde, så vi sikrer os, at det er den mest kvalificerede, der får jobbet.

Karriere hos Descom

Hold dit CV enkelt og let at læse. Vær tydelig, sæt de seneste oplevelser først og brug tydelige overskrifter. Prøv at være så kortfattet som muligt. Dit CV skal helst ikke være på mere end to sider. Hvis du bruger din LinkedIn-profil, bør du sikre dig, at du har udfyldt dine erfaringer og opsummeret dine holdninger.

Når du søger job hos Descom er det aldrig obligatorisk at skrive et personligt brev. Men gør du det, bør du fokusere på, hvordan du kan bidrage til virksomheden og teamet i stedet for at skrive en kopi af dit CV. Beskriv, hvordan du kan bidrage, og fortæl os, hvorfor du er den bedste kandidat.

Når vi har modtaget din ansøgning, laver vi en screening og en første udvælgelse. Hvis du er en af ​​de udvalgte kandidater, foretager vi et telefontjek som første kontaktpunkt. I løbet af denne snak vil vi stille dig spørgsmål for at finde ud af mere om dine nuværende vores tidligere erfaringer, hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig i et fremtidigt job. Vi vil sikre os, at vi er det rigtige match, så vi kan holde hinanden i gang i længere tid.

Første samtale er med ansættelseslederen, hvor vi fokuserer på dine kompetencer og kompetencer, og hvordan du agerer i forskellige situationer i praksis. Vi vil bede dig om at give os konkrete eksempler og genfortælle de situationer, hvor du har brugt dine kompetencer. Du kan få nogle tips og tricks til interviewet nedenfor.

Dette er et andet interview, hvor du møder din leders leder. Her vil vi gerne lære mere om dig som person og som professionel for at finde ud af, om vi er et godt match.

Som et sidste trin i processen vil vi gerne tale med nogle af dine dommere, inden vi giver dig et jobtilbud.

Hvis vi stadig synes, vi er et godt match for hinanden, vil vi gerne give dig et ansættelsestilbud. Dette indebærer underskrivelse af en kontrakt, og du bliver officielt en del af Descoms team.