Hardware

hardwareSammensætning af hardware er en kompleks størrelse, og kan få koldsveden frem hos selv de mest erfarne it-teknikere. Det kan få store økonomiske konsekvenser, hvis en virksomhed ikke får implementeret den korrekte it-løsning første gang, eller fejler i forsøget på at opgradere den eksisterende.

Hos Descom A/S er vi certificerede på højeste niveau indenfor servere, storage, pc, og ikke mindst netværk. Vi kan rådføre din virksomhed i sammensætningen af hardware, hvad enten du skal i gang med et nyt projekt eller ønsker at udbygge eksisterende løsninger.

Hvad er den rigtige IT-løsning?

Det er en udfordring at sammensætte og fremtidssikrede solide IT-løsninger, som ikke vælter budgettet. Descom A/S kan hjælpe.

For at finde frem til den bedste hardware løsning til din virksomhed kræver det tre nøglefaktorer:

  1. Indgående kendskab til virksomheden.
  2. Et team af dedikerede it-specialister med indgående kendskab til alle typer af udstyr.
  3. En IT-strategi.

Hvis du fortæller os om din virksomhed og de it-udfordringer, som virksomheden står overfor, så stiller Descom A/S en hær af de dygtigste certificerede it-specialister til rådighed. Vi har ikke en krystalkugle i den klassiske forstand, men vi bilder os ind at vores analyseapparat og fokus på nyeste trends gør, at vi hele tiden er et skridt foran.

Reducér omkostninger til hardware

IT-udstyr og hardware til virksomhedenDin virksomhed skal hverken købe for meget eller for lidt hardware. Begge scenarier kan medføre røde tal på bundlinjen. Descom A/S kan hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige balance.

Hvis din virksomhed køber for meget hardware, risikerer den at blive hovedinvestor i en it-kirkegård, og hvis du køber for lidt, vil det påvirke virksomhedens drift og udviklingsmuligheder. Det er en balancegang, som du ikke skal stå alene med.

Når du tager en snak med vores dygtige rådgivere, kan vi sammen finde frem til en løsning, som omfatter din virksomheds behov nu og fremadrettet.

Sikkerhed og hardware

Hos Descom A/S sælger og vejleder vi i produkter af højeste kvalitet. Vi ved, at sikkerhed er mere end et cyberangreb. IT-sikkerhed handler også om at kunne stole på sit udstyr. Descom A/S vejleder dig, så du træffer det rette valg. Et valg som gør, at du kan sove trygt om natten, fordi serverne passer sig selv og back-up’en er på plads.

Uanset hvor du er i processen, så stands op og kontakt Descom A/S. Lad os sammen finde hardware løsningen, som får din virksomhed et skridt foran.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Descom A/S nu

Klik her