Software og licenser

Software er et tveægget sværd. Din virksomhed kan ikke undvære det, men ønsker heller ikke at lade pengene fosse ud til overflødige abonnementer og licenser.

Descom A/S er eksperter i software og licensstyring, og vi kan hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige balancegang mellem behov og udgifter. Vi arbejder tæt sammen med både små og store virksomheder, og vi ved at det er svært at finde en standard model og nogle gange umuligt.

Du skal have en skræddersyet løsning som matcher din virksomhed, og det kan Descom A/S rådgive dig om.

Hvad er den bedste software- og licensløsning?

Alle virksomheder har unikke behov, som kræver fuld opmærksomhed for at skabe maksimal værdi. Den rigtige software er udslagsgivende for virksomhedens sikkerhed, produktivitet og innovative udviklingsmuligheder. Hvorimod den forkerte sammensætning af software kan hæmme virksomheden i at nå dens fulde potentiale, være meget omkostningstung, og ligefrem udgøre en decideret sikkerhedsrisiko.

Descom A/S tror på smarte software- og licensløsninger, hvor din virksomhed hverken skal have for meget eller for lidt. Vi arbejder sammen med de stærkeste softwareleverandører på markedet. Det omfatter blandt andet Adobe, Microsoft, SnagIT og Reflection, der alle er eksperter i at udvikle lækkert og funktionelt software. Descom A/S er eksperter i at forstå virksomheders behov – også din. Vi er på forkant med den nyeste teknologi og finder et software match til din virksomhed, som kan måles direkte på bundlinjen.

Spar penge på software og licenser

Der er mange penge at spare, hvis din virksomhed har styr på indkøb og kontrol af licenser. Det er ikke ualmindeligt, at en virksomhed investerer i software, der ikke tilfører den ønskede værdi. Descom A/S kan vejlede dig i software junglen, da vi forstår, hvad det vil sige at være indkøber og bruger af software.

Har din virksomhed ikke centraliseret indkøb af licenser, kan det hurtigt blive en kostbar affære. Når du samler dine licenser hos Descom A/S, så har du et access point til alle dine licenser. Du får det hurtige overblik over dine licenser samt sparring omkring din virksomheds behov for software nu og fremadrettet.

Vil du høre mere om, hvordan du kan spare tid og penge ved at samle indkøb af software og licenser et sted? Så kontakt Descom A/S i dag.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Descom A/S nu

Klik her