Software og licenser

Software og licenser

I en tid hvor udviklingen går stærkt, er det vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner. En samarbejdspartner, der ikke bare har de rette kompetencer og forståelsen for din virksomhed, men også er en sparringspartner, der kan vejlede og hjælpe med at vækste jeres forretning.

Herunder ser du et udvalg af vores samarbejdspartnere. 

Disse er stærkt medvirkende til, at vi bliver en værdifuld samarbejdspartner for dig.

Software og licenser

Microsoft

Arbejd effektivt med Word, Excel, Power Point m.m. og samarbejd nemt på kryds og tværs.

Office 365 giver din virksomhed mulighed for at bruge alle de uundværlige programmer, som du allerede kender, blot på en endnu smartere måde!

Med Office 365 får du mere end bare et skriveprogram og nogle smarte værktøjer. Du får et online univers, som spiller sammen på kryds og tværs af enheder og får samarbejdet til at gå op i en højere enhed.

Det er let at kommunikere med dine kolleger og at arbejde sammen på projekter.

Adobe creative cloud

Adobe

Det har aldrig været nemmere at gøre vision til virkelighed.

Med Adobe programmerne kan man opbygge sit brand, og få virksomheden til at vokse med verdens bedste kreative apps og tjenester, der gør samarbejdet bedre end nogensinde.

Vælg f.eks. creative cloud.

Creative Cloud for teams giver adgang til Adobes kreative apps og tjenester plus funktioner designet til at forbedre samarbejde og forenkle administration.

 

Software er et tveægget sværd.

Din virksomhed kan ikke undvære det, men ønsker heller ikke at lade pengene fosse ud til overflødige abonnementer og licenser.

Descom A/S er eksperter i software og licensstyring, og vi kan hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige balancegang mellem behov og udgifter. Vi arbejder tæt sammen med både små og store virksomheder, og vi ved at det er svært at finde en standard model og nogle gange umuligt.

Du skal have en skræddersyet løsning som matcher din virksomhed, og det kan Descom A/S rådgive dig om.

Hvad er den bedste software- og licensløsning?


Alle virksomheder har unikke behov, som kræver fuld opmærksomhed for at skabe maksimal værdi. Den rigtige løsning er udslagsgivende for virksomhedens sikkerhed, produktivitet og innovative udviklingsmuligheder. Hvorimod den forkerte sammensætning kan hæmme virksomheden i at nå dens fulde potentiale, være meget omkostningstung, og ligefrem udgøre en decideret sikkerhedsrisiko.

Descom A/S tror på smarte løsninger, hvor din virksomhed hverken skal have for meget eller for lidt. Vi arbejder sammen med de stærkeste leverandører på markedet. Det omfatter blandt andet Adobe, Microsoft, SnagIT og Reflection, der alle er eksperter i at udvikle lækkert og funktionelt software. Descom A/S er eksperter i at forstå virksomheders behov – også din. Vi er på forkant med den nyeste teknologi og finder et match til din virksomhed, som kan måles direkte på bundlinjen.

Spar penge på licenser

Der er mange penge at spare, hvis din virksomhed har styr på indkøb og kontrol af licenser. Det er ikke ualmindeligt, at en virksomhed investerer i software, der ikke tilfører den ønskede værdi. Descom A/S kan vejlede dig i softwarejunglen, da vi forstår, hvad det vil sige at være indkøber og bruger af software.

Har din virksomhed ikke centraliseret indkøb af licenser, kan det hurtigt blive en kostbar affære. Når du samler dine licenser hos Descom A/S, så har du et accesspoint til alle dine licenser. Dette sikrer dig, det hurtige overblik over dine licenser samt sparring omkring din virksomheds behov for software både nu og fremadrettet.

Vil du høre mere om, hvordan du kan spare tid og penge ved at outsource indkøb af software og licenser et sted? Så kontakt Descom A/S i dag.

Udsnit af vores licenser

Software og licenser