Kompetencer

Descom A/S er din full service IT-leverandør, der kan bistå jeres virksomhed med alt lige fra infrastruktur, hardware og cloud-løsninger til videokonference og IT-sikkerhed. Vores sortiment består af mere end 750.000 produkter fra anerkendte kvalitetsmærker, og hvad enten I har brug for den store, forkromede IT-løsning eller blot mangler reservedele til jeres nuværende setup, så har vi med stor sandsynlighed de produkter, som I eftersøger.

Læs mere om vores kernekompetencer herunder.

Hardware

Vi er certificerede på de højeste niveauer, både hvad angår pc, server, storage og netværk.

Vi kan derfor indgå i en dialog med jeres virksomhed, således den rigtige løsning defineres fra start og omkostninger reduceres.

Sikkerhed

Med stigende cybertrusler er det vigtigt at have styr på virksomhedens sikkerhed.

Vores specialister kender de nyeste trusler og kan altid hjælpe med at finde den rette løsning, således at I undgår at miste tid, penge eller data.

Print

Print, kopi og dokumenthåndteringer samt Managed Services i en enkelt og transparent løsning.

Vi har løsningen, der holder effektiviteten høj og omkostningerne lave.

Software & Licenser

Microsoft eller Adobe, SnagIT eller Reflection.

Hos Descom har vi alle typer af licenser og kan hjælpe med både rådgivning og sparring.

IP Videoovervågning

Selvom tyveri og hærværk er et stigende problem, kan I med Descoms overvågningsløsninger arbejde præventivt og sikre de bedste billeder og lydoptagelser, hvis uheldet er ude.

AV & Videokonference

Om det er Digital Signage, Hotel TV eller projektorløsninger, som I har i tankerne, så kan vi rådgive til den rette løsning for jeres virksomhed

Globale leverancer

Descom leverer til Skandinavien, Europa og resten af verden.

Tag en snak med en af vores specialister således din virksomhed får varerne sikkert og hurtigt frem til den rigtige lokation.

Cloud

Cloud giver ubegrænsede teknologiske muligheder, og sikrer at din virksomhed altid har adgang til den nyeste teknologi.

Vi rådgiver dig til den rette løsning og sikrer at udviklingsmulighederne for din virksomhed udnyttes optimalt.

Refurbished

Vil du gerne spare penge på virksomhedens IT-omkostninger eller ønsker du at gøre en indsats for at reducere “Brug og smid væk”-kulturen, så kan brugt IT meget vel være løsningen. Vi hjælper dig med at tænke grønt og billigt.

Leasing

Med Descom A/S kan du lease dine IT-produkter og slippe for både kapitalbinding og afskrivninger. Skræddersy din individuelle leasingaftale til en fast, lav pris og undgå overraskelser.

Lad os tales ved

Kontakt Descom A/S i dag og få uforpligtende sparring på din udfordring.

Vi kommer gerne ud og du er naturligvis også velkommen på vores kontorer.

Altid med en finger på pulsen

Hos Descom A/S sætter vi en ære i altid at have en finger på pulsen. Vi holder os løbende opdaterede på trends, nye produktserier og software, og sørger for at vores 40 medarbejdere altid har den nyeste viden og kompetencerne til at rådgive jer om jeres IT-setup. Som kunde hos Descom A/S får du ikke bare IT-produkter til lave priser. Du får rådgivning, der sikrer dig, at du altid har den løsning, der understøtter jeres forretning bedst muligt.