Printer til erhverv hos Descom | Toner | Scan | Follow me software

Printerløsning

Når du køber en printløsning stræber vi efter, at give dig en komplet totalløsning hvor du ikke skal bekymre dig om, om printsystemet mangler noget – uanset om du har underskrevet en kontant-, leasing- eller driftsaftale.

Det betyder, at vi håndterer alt fra kontrakter til service af dit kopi- og printudstyr.
Vores samarbejde med JetAdvice sikrer dig, at du får fuld kontrol over printenhederne med en brancheførende softwareløsning inden for printerflåder.

JetAdvices printerflådestyringssoftware gør det hurtigt, nemt og mere rentabelt end nogensinde før at vedligeholde, servicere og administrere printteknologi eksternt.

It ordbog. IT kan have mange termer. Lad vores ordbog være din guide til alle brugte IT-termer. Vores IT-ordbog er til dig, der gerne vil vide lidt mere om IT.
Et typisk printscenarie

Du trykker Ctrl-P.
Et vindue popper op.
“Vælg printer” står der…. Der er 17 forskellige printere, og du skal printe i A3, hvilken printer vælger du?

Måske kender du scenariet ellers gør de nyeste ansatte i virksomheden måske. En rundspørge i virksomheden vil med stor sandsynlighed afsløre, at der bruges unødigt meget tid på at navigere i komplicerede printerløsninger.

Uret tikker, når der står 10 ansatte og venter på en printer, som igen ikke fungerer. Men det er blot toppen af isbjerget. Det er ikke kun, når den fysiske printer jammer, at flaskehalsen opstår og pengene fosser ud. En printer, der ikke virker, er et målbart og tydeligt eksempel på, at her er en udfordring.

Descom A/S har mange års erfaringer med installering og support af printerløsninger. Vi har observeret endnu en dimension af udfordringen med printeren, og det er en ressourcesluger, som både dræner it-support og de ansattes tålmodighed.

Udfordringen ligger oftest i den generelle håndtering og opsætning af printerne. Men der findes en løsning. Descom A/S kan hjælpe med at sammensætte en printerløsning, som sætter skub i produktionen og eliminerer unødvendige frustrationer.

Øg produktiviteten med den rigtige printer


Descom A/S samarbejder med de dygtigste specialister i branchen. Vi hjælper din virksomhed med at spare penge og øge produktiviteten, ved at samle dokumenthåndteringen i en samlet løsning. Vi kalder det gennemtænkt management.

Det er helt enkelt. Når din virksomhed får installeret en Print Managed Service minimeres de totale omkostninger. Det er værdioptimering.

Når først løsningen er installeret, har virksomheden en printerløsning der virker på tværs af alle platforme og devices. Løsningen er gennemtænkt og kommer med en køreplan. Det betyder, at virksomhedens ansatte ikke behøver at gå til IT-supporten igen og igen for at spørge, hvad printeren på 3. sal til venstre for kaffemaskinen hedde.

En printer der virker


Kontakt Descom A/S, så tager vi en vurdering af din nuværende printerløsning. Lad eksperter fra Descom A/S analysere dit printmiljø og -behov fra start til slut og komme med en køreplan for, hvordan din virksomhed kan optimere scan- og printprocessen.

Hos Descom A/S ved vi, at der er mange penge at spare ved at arbejde proaktivt med de processer, som falder indenfor dokumenthåndtering. Lad os hjælpe din virksomhed med at udnytte denne besparelse.