Ergonomi hos Descom A/S. Få mere komfort og produktivitet på arbejdspladsen med ergonomiske produkter. Se vores brede udvalg her.

Ergonomi

God kontor-ergonomi er vigtigt, da det handler om medarbejdernes trivsel. Ergonomi er samspillet mellem mennesker og objekter. Der skal være minimal forstyrrelse mellem et menneske og objekt, hvis en stilling skal kaldes for ergonomisk korrekt. Tag for eksempel en stol, som er objektet, og medarbejderen er mennesket. Ved små justeringer på stolen og en ændring i medarbejderens kropsholdning, kan stillingen forbedres. De kan også være en ændring i skærmens højde, som medarbejderen benytter. Ydermere kan det omfatte et forebyggende tiltag, som udskiftning af en traditionel mus med en ergonomisk model for at undgå fremtidige museskader.

Køb brugt IT, der står som nyt

Vil du gerne spare penge på virksomhedens IT-omkostninger eller ønsker du at gøre en indsats for at reducere “Brug og smid væk”-kulturen, så kan brugt IT meget vel være løsningen.

Der kan være mange penge at spare ved at købe såkaldt “refurbished” IT-udstyr. På flere produkter kan du således spare over 50 % i forhold til nyanskaffelsesprisen.

Dette vel at mærke på produkter, der – selvfølgelig – fungerer efter hensigten og kun har minimale brugsspor.

 

Det miljøbevidste valg
Ved at genbruge IT kan vi formindske 99 % af det IT-affald, der i sidste ende til renovation. Der er lang vej endnu, inden vi når dertil, men hos Descom A/S er vi dedikerede til at påtage os vores del af opgaven.

 

Bæredygtighed er ikke kun et buzzword.
Det er en nødvendighed. Hos Descom A/S ønsker vi at fokusere på, hvor vigtigt det er at aflaste miljøet, og ikke bare følge med på trenden om at købe nyt, når det gamle udstyr ikke slår til længere. Vi vil gerne aktivt bidrage med at formindske klimaaftrykket i IT-branchen.

En ret god løsning er ved at aftage brugt IT-udstyr.
Du gør klimaet en tjeneste og kan arbejde med en grøn samvittighed.

I samarbejde med Tier1 Asset som har fokuseret på miljøet i mange år, har vi sat os et mål om at nedbringe CO2-undslippet. Descom A/S vil gerne være med til at nedbringe CO2-udslippet med 100.000 tons over en periode på 5 år. Et af de tiltag som vi vil have et øget fokus på, er at sælge brugt IT-udstyr, herunder computere m.m.