Få mere ud af Skype for Business

Skype for Business er en komplet mødepakke, der samler de funktioner, som virksomheder har brug for, når de vil afholde effektive og produktive møder. Integrerer du brugen af værktøjet i din virksomhed, kan I gå fra at afholde analoge møder til en højere grad af digitalisering.

Udnytter din virksomhed det fulde potentiale i løsningen? Skype for Business rummer en lang række værktøjer, som ikke bør overses, da de gør det muligt at skræddersy og planlægge møder ud fra virksomhedens behov. Læs med og få et hurtigt overblik over de mange muligheder, som nemt kan integreres i virksomhedens mødeplanlægning.

Funktioner i Skype for Business

Skype Business er en intuitiv mødeløsning, som gør det nemt at mødes på tværs af platforme samt dele dokumenter og præsentationer.

En Skype Business konto differentierer sig fra en Skype konto ved at have et øget lag af sikkerhedsgodkendelser og krypteringer. Det er en professionel løsning, hvor medarbejderen logger ind med arbejdsmailen, og mødelederen har flere muligheder for opsætning af møder. Dertil kommer den fulde integrering af hele Office 365 pakken.

Afholdelse af møder i grupper

Afhold møder med helt op til 250 personer med en Skype Business account på tværs af platforme. Hvis din kollega eller samarbejdspartner endnu ikke benytter Skype for Business løsningen, så er der en mulighed. Du kan Invitere helt op til 10 personer, som ikke har et abonnement, de første 60 dage, hvor du benytter løsningen. Efter de 60 dage vil du altid have muligheden for at invitere 3 personer med, som endnu ikke har en account.

Optagelse af møder

Optag mødet med den indbyggede optagefunktion og send en kopi til personer, som ikke kunne fremmøde.

Møder med nærvær

Det skaber nærvær i et møde, at du kan se, hvem der er tilstede ved mødet. Vælg nemt om du vil vise dit ansigt og være synlig på de andre mødedeltageres skærme. Skype benytter en automatisk beskærings- og ansigtssporingsteknik, som kan beskære dit skærmbillede. Det betyder, at de andre mødedeltagere kun ser et nærbillede af dit ansigt, og ikke det der foregår omkring dig.

Deling af skærm

Del din skærm med andre mødedeltagere. Når du deler skærmen, kan deltagerne live følge med på, hvad du gennemgår på din skærm. Der er særligt praktisk, da du kan benytte og fremvise materiale, som er knyttet til programmer, som ligger på din computer.

Send invitationer

Det skal være hurtigt og gnidningsfrit at afsende mødeinvitationer. Med Skype for Business sender du et link til dit team. Et link, som er adgangsgivende til det planlagte møde.

Benyt chatfunktionen

Brug den indbyggede chatfunktion til at dele beskeder og ideer under mødet.

Upload præsentationer

Upload en powerpoint og gennemgå denne live med de interaktive værktøjer. Skriv noter og fremhæv vigtige pointer med den digitale pegepind.

Deltag med forskellige enheder

Skype Business løsningen fungerer på tværs af platforme og enheder. Derfor kan dit team forbindes uanset, hvor de befinder sig i verden, så længe de har adgang til en smartphone, tablet eller laptop.

Integrer andet tilbehør

Øg kvaliteten til møderne med integrerede lækre HD-kameraer, USB-højtalertelefoner eller befri hænderne med et headset.

Skriv og tegn løs på et whiteboard

Et whiteboard er en af de bedste metoder til ideudvikling og brainstorming. Saml teamet til et Skype Business møde og kast jeres ideer op på det fælles interaktive whiteboard.

Skype for Business og Office 365

Skype for Business er fuldt integreret i Office 365, Outlook og SharePoint. Dit team kan derfor drage alle de fordele, som følger med Office 365. Det omfatter blandt andet følgende funktioner:

  • Overgå nemt fra en chatsamtale til et videoopkald
  • Få adgang til alle Office apps (Word, PowerPoint, OneNote og Excel mv.)
  • Benyt 24/7 Support via web og telefon
  • Tilføj møder via link direkte i Outlook kalenderen
  • Send Skype-udsendelse af møder med op til 10.000 personer
  • Udnyt 1 TB plads i OneDrive, så filerne altid er tilgængelige i skyen
  • Oplev en løsning med en oppetid på hele 99.9 %, som nemt kan udrulles og installeres i enhver type virksomhed
Øg teamets produktivitet med Skype for Business

Skype for Business er et professionelt værktøj, som sammen med resten af Office 365 løsningen, tilbyder den fulde fleksibilitet og stabilitet til mødeplanlægningen. Det er løsningen, som samler dit team til kreative interaktive ideudvekslinger online, og forbinder virksomheden med kunder på tværs af lande og platforme. Løsningen kan nemt tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker.