Når det kommer til produktion af udstyr og tilbehør til computere og multimedia, er Logitech i en klasse for dig. Den verdenskendte producent designer og udvikler blandt andet mus, software, keyboards samt headset i bedste kvalitet og er kendt for sine kompromisløse valg af teknik, komponenter og materialer.

Logitech er en innovativ, schweizisk virksomhed, der designer og udvikler PC-tilbehør, der er skabt til arbejde og dagligdagen i en virksomhed. Siden grundlæggelsen 1981 har Logitech været frontførende med flere produkter. Logitech var pioner i forhold til lancering af infrarød, trådløs mus og lasermus.

Om Logitech

Logitech – tilbehør og udstyr til PC i topkvalitet

Når det kommer til produktion af udstyr og tilbehør til computere og multimedia, er Logitech i en klasse for dig. Den verdenskendte producent designer og udvikler blandt andet mus, software, keyboards samt headset i bedste kvalitet og er kendt for sine kompromisløse valg af teknik, komponenter og materialer.

Logitech er en innovativ, schweizisk virksomhed, der designer og udvikler PC-tilbehør, der er skabt til arbejde og dagligdagen i en virksomhed. Siden grundlæggelsen 1981 har Logitech været frontførende med flere produkter. Logitech var pioner i forhold til lancering af infrarød, trådløs mus og lasermus.

Logitech headset – mere fleksibilitet i arbejdet

Logitech tilbyder en bred vifte af forskellige typer headset, som henvender sig til forskellige behov. Du finder modeller, der er skabt til at modtage opkald og give brugeren maksimal frihed, og så finder du modeller, som er designet til videomøder.

De funktionelle og smarte headset gør arbejdsgangene lettere blandt medarbejdere og for dig. Når du kan kommunikere frit, har du fuld fleksibilitet med hænderne til at være aktiv på computeren eller finde varer på lageret.

Om du er til de kablede eller trådløse udgaver, afhænger af dine behov.

Alle headset fra kvalitetsbevidste Logitech er designet til at give den mest uforstyrret kommunikation. De indbyggede stemmefiltre i mikrofonen gør din tale skarpere, hvilket er en fordel, når du er på farten eller bevæger dig under samtaler med kunder eller samarbejdspartnere.

Med ANC (Aktiv støjreduktion) bliver larm og lyde automatisk selekteret fra, så din samtalepartner kan høre dig klart og tydeligt.

Logitech G Pro – kvalitetsmus designet af og til professionelle

Logitech Pro er producentens serie af udstyr og tilbehør i topklasse. ”G Pro” er navnet på en mus, som er designet i samarbejde med professionelle e-sportsgamere.

Musen er skabt med den nyeste teknik på markedet, der giver dig hurtig og præcis respons på dine bevægelser.

Arbejder du en stor del af tiden på kontoret, har anvendelsen med din mus afgørende indflydelse på din arbejdseffektivitet.

Den trådløse mus har imponerende kapacitet og kan klare op til 250 timers brug på én opladning.

Delta Zero teknologien sørger for, at enhver lille bevægelse fra din hånd effektivt omsættes til aktivitet på skærmen.

Du får behagelige arbejdsvilkår med Logitech G Pro, der er skabt med respekt for konturerne i din hånd.

Logitech mus – for komfort og effektivitet

Uanset om der arbejdes ved bærbar eller stationær PC, spiller computermusen en afgørende rolle både i forhold til arbejdseffektivitet og komfort.

Du kan finde mere end 20 forskellige computermus, der alle varierer i design, look og egenskaber. Måden vi arbejder på ved en computer, er individuel, og vi har brug for forskellige løsninger og udstyr for at fungere optimalt.

”Silent PLUS”, ”Wireless”, ”ERGO”, ”Vertical” og ”Anywhere” er blot et udpluk af de forskellige produktnavne på computermusene fra Logitech. Deres navne refererer til den enkelte mus særlige egenskab.

Du finder kvalitetsmus, der henvender sig til ethvert behov.

De trådløse modeller er ideelle i de situationer, hvor der arbejdes med en bærbar PC, og hvor det skal være nemt at koble musen til computeren på forskellige lokationer.

De trådløse mus er udstyret med den nyeste forbindelsesteknologi, der sikrer, at dit computerudstyr kobler sig på netværket på din computer, uanset hvor du befinder dig.

 

Logitech keyboard – computertastaturer med den nyeste elektronik

Ligesom der findes et stort udvalg af computermus, tilbyder Logitech også et bredt sortiment af keyboards. De trådløse tastaturer er nogle af de mest populære produkter, der både giver dig fleksibilitet og frihed.

Du slipper for generende ledninger og forstyrrende kabler, når du vælger trådløst udstyr til din PC. Med brug af kvalitetsmaterialer og komponenter med den bedste ydeevne kan du nemt og ubesværet tage dit tastatur med dig på farten.

De trådløse keyboards fra Logitech er alle designet med den betydningsfulde ”dvalefunktion”, som sørger for at spare batteri, hvis du glemmer at slukke for enheden.

Arbejder du både med tablet og PC, kan de slanke og moderne Multi-Device tastaturer lette din arbejdsdag. Du kan bruge disse keyboards til alle dine enheder og dermed spare både penge og tid.

”ERGO”-udgaven findes også i sortimentet af tastaturer (ligesom den findes som mus). ”ERGO” er produkter og PC-tilbehør fra Logitech, der er skabt til at aflaste dine håndled.

Logitech drivers – sikrer kommunikation mellem dit udstyr

Logitech adskiller sig fra sine konkurrenter ved at skabe forbindelsesmuligheder mellem de forskellige produkter.

Tilbehør og udstyr fra Logitech giver enestående muligheder for at optimere arbejdsgange og arbejdsglæde. Både tastatur, computermus og headsets er designet med softwareprogrammer, som skaber kommunikation mellem de forskellige enheder.

Ikke nok med at dette letter arbejdet, så giver det også udvidede anvendelsesmuligheder og adgang til personlige indstillinger. Det er med andre ord muligt at gøre udstyret til PC fra Logitech til individuelle brugeroplevelser.

Du kan tilpasse udstyret, så det både i teknik og omfang passer til dine behov. Når du downloader softwaret fra Logitech, får du adgang til at lave dine ønskede indstillinger.

Der bliver løbende udgivet nyt software, som henvender sig til de forskellige produktserier. Du får større glæde og værdi ved dit computerudstyr, når du opdaterede anvendelsesmuligheder med det.

 

Logitech software – innovativ og brugervenlig

Logitech udvikler software, der gør, at du får mest udbytte med din mus, dit tastatur eller dit headset.

Med Logitech Option programmerne kan du tilpasse din enhed, og der findes versioner til både Mac og Windows. På få sekunder kan maksimere produktiviteten via de mange særfunktioner, som programmerne giver dig adgang til. Herved kan du få mere værdi for pengene, når du bruger udstyr fra Logitech som en naturlig del af arbejdet.

Softwaret giver dig blandt andet følgende fordele:

  • Duolink (mulighed for at lave flere funktioner til din mus)
  • Flow (overfør filer, tekster og billeder mellem forskellige skærme)
  • Synkronisering af enheder (du får status af alle dine enheder, så du altid har fuld kontrol)
  • Backup af dine enhedsindstillinger
  • Individuel tilpasning af knapper og taster

Med softwaret kan du skræddersy dine egne funktioner på dine enheder. Arbejder du med flere skærme, kan Logitech Option blive et uundværligt program for dig som følge af de mange indstillingsmuligheder, den giver dig adgang til.