Lenovo – Innovation & Ansvarlighed

For mere end tre årtier siden så Lenovo dagens lys. Ved roret sad 11 ingeniører, hvis formål var at skabe brugbare produkter og teknologier til gavn for miljøet og mennesket. Missionen lykkedes og i dag er Lenovos produkter efterspurgte og repræsenteret på 180 markeder.

Lenovo er især visionær på idéer og teknologier, der kan gøre verden til et mere interessant sted at leve. Derfor har de altid fokus på globale udfordringer og særlige menneskelige behov i udviklingsfasen.

Som en nytænkende virksomhed henter de deres arbejdsstyrke fra hele verden. Kendetegnende for deres miksede medarbejderstab er dedikation og passion.
Den mangfoldige sammensætning af dygtige medarbejdere afføder gennemtænkte og brugbare produkter. Produkter, der fører til et sortiment, der imødekommer en bred målgruppe på tværs af lande og kulturer.
De kalder visionen for: En intelligent transformation med fokus på personlig teknologi. En ideologi, der gennemsyrer koncernen og er blevet Lenovos dna.

Lenovo er i dag leveringsdygtig i samtlige produktkategorier. Lige fra små, fikse smartphones til tunge servere til mastodonte datecentre.

Se en del af deres udvalg her:

ThinkPad L15 15,6 R4

ThinkPad E14 G2

ThinkPad T15 G1

Lenovo Yoga

Ultraslank, raffineret og udholdende er tre præcise betegnelser, man uden at overdrive kan tilskrive Lenovo Yoga serien. For Lenovo går nemlig foran med at forene en tablets lethed og fingernemme funktionalitet med en bærbar computers høje ydeevne. De nyeste Yoga-computere kombinerer sågar AI-egenskaber med 10. generation Intel® Core-processorer. Med den sammensætning er du med garanti sikret en skyhøj performance og en effektiv arbejdsdag.

Alt det er pakket ind i et skarpt og innovativt design, som du stolt kan svinge under armen og tage med dig på farten. Lenovo har med deres Lenovo Yoga serie opnået den rette balance mellem to yderpunkter. Skønhed og Perfomance. Hvilket bringer Lenovo Yoga i en liga helt for sig.

Fleksible 2-i-1 løsninger

Lenovo tablets er ideelle til arbejdsopgaver såvel som underholdning. Skærmene er betydelige større end en smartphones og kommer i variationerne: Windows-tabletAndroid-tablet eller i en udvidet 2-i-1-tablet med tilhørende tastatur. Med Lenovo tablets 4G-modeller kan du sågar gå online uden brugen af en Wi-Fi forbindelse. Det giver den ultimative frihed og et arbejdsrum hvor end du står og går. Batteriets drifttid er yderligere blevet optimeret. Det samme gælder Lenovo tablets multimedieegenskaber. De fungerer upåklageligt offline som online.

Med andre ord, bliver det med en Lenovo tablet nemt at passe sit arbejde, eller føle sig godt underholdt eller connected hvor end du befinder dig.

ThinkPad – en utrættelig arbejdshest

ThinkPad-serien sætter nye standarder inden for bærbare computere til virksomhedsbrug. Lenovo ThinkPads er robuste og driftssikre og arbejder solen sort. Med en ThinkPad som makker går du ikke på kompromis nogen steder. Tværtimod får du en bred værktøjspalet og højeste processerkraft. En kombination, der kan mestre tung grafik og data uden slinger og besvær.

Lenovo ThinkPads serien tilbyder også det nyeste inden for touch-skærme, understøttelse af penne og en lang drifttid. Med en ThinkPad kan du holde produktiviteten oppe 24/7 og nå sikkert i mål med mange forskellige opgaver.

Lenovo Thinkpad

Lenovos bærbare PC er en sikker klassiker

Lenovos bærbare PCér leverer stabil og pålidelig ydeevne til dagligdagens mange arbejdsopgaver. Med egenskaber som spildresistent tastatur og 180 graders skærmhængsler, komplimenterer en Lenovo bærbar PC  dig i arbejdslivets mange uforudsigelige situationer. Den er stabil og arbejdsom, og sikrer en uafbrudt arbejdsgang. Dertil er den økonomisk rentabel og tilhører en prisklasse, de fleste kan være med på. En Lenovo bærbar PC er en klassiker, der aldrig går af mode, men som klarer opgaverne til punkt og prikke.

Tre trin til løsning med Lenovo Support

Lenovo tilbyder ikke alene et hav af unikke computer og tablets. De tilbyder også hjælp, så du ikke står alene, hvis uheldet er ude. Eller teknikken eller softwaren svigter af en eller anden årsag. De kalder Lenovo Supporten for Tre trin til Løsning. Punkt for punkt guider Lenovo Support dig til at gennemgå dit udstyr og  afhjælpe almindelige software- og hardware-problemer. Størrelser, der kan have indflydelse på din enheds perfomance.  Lenovo Support tager dig grundigt gennem tre individuelle trin i processen: Automatisk driver opdatering, hardware Diagnosticering og slutteligt, tilbyder de dig en personlig rådgivning fra Lenovo  Supports dygtige support-team.

Lenovo og glade mennesker