Jabra

Jabra

Hos Jabra er visionen at designe høretelefoner, som skaber de mest behagelige lydoplevelser for det enkelte menneske. Der er lagt vægt på særlige behov og situationer i produktionen hos Jabra, og derfor kan du vælge mellem forskellige designs og funktioner på de stilrene headset.

Høretelefonerne henvender sig til forskellige behov og anvendelsesformål. Det kan være til musikafspilning, telefonopkald eller videokonferencer med mange deltagere.

Høretelefonerne kan bruges både på kontoret, på farten og udendørs.

Uanset hvilke behov du har, kan du finde Headset, som lever op til dine krav.

NYHED Jabra Evolve2 Buds
Lyd professionel – med blot et greb i lommen. Små, 100 % trådløse earbuds, udviklet til hybridarbejde.

Pitching fra køkkenet. Opkald fra caféen. Tilpasning af statusmøderne omkring den daglige hundeluftning.
Med den rigtige teknologi kan du arbejde, uanset hvor dagen fører dig hen.

Den avanceret Bluetooth Multipoint-forbindelse giver dig fantastisk opkaldskvalitet på farten, og de mange certificeringer gør det nemmere at bruge mødeapps. Evolve2 Buds er 100 % trådløse, små earbuds – udviklet til hybridarbejde.

Jabra
Jabra

Evolve2 Buds
Jo nemmere du gør det for dine teams, desto lettere bliver det i din IT-afdeling. Evolve2 Buds er plug-and-play direkte fra æsken, og fordi de er certificeret til førende platforme som Zoom og Microsoft Teams, vil din IT-afdeling bruge mindre tid på support-tickets.

Det betyder, at de får mere tid til bl.a. at fjerninstallere, opdatere og administrere headsets – med Xpress-software (ikke at de får brug for det – for det er også nemt og intuitivt).

Om Jabra
Jabra – tilbehør der skaber trivsel og øger produktiviteten

På kontoret er larm og støj med til at nedsætte medarbejdernes effektivitet. Støj minimerer ikke kun produktiviteten som følge af forstyrrelser. Den er også med til at hæmme trivsel, da medarbejdere og kontorpersonale generes mentalt af vedvarende baggrundsstøj.

Jabra tilbyder specialdesignede høretelefoner, som er skabt til erhverv. Hvert et produkt fra Jabra er skabt til at give de bedste arbejdsforhold og lydoplevelser.

Jabra headset med støjreduktion og den nyeste lydteknologi

Hvert et headset i det smagfulde sortiment hos Jabra er bygget på hundredvis af forskningstimer og undersøgelser med at frembringe og skabe de mest autentiske og ugenerede lydoplevelser.

Når du vælger Jabra headset, kan du forvente at få et produkt, der er skabt med et større omfang af egenskaber og funktioner end andre høretelefoner på markedet.

Jabra er kendt og rost for at være den førende producent, der tilbyder både private kunder og ikke mindst erhvervskunder headset med de nyeste lydteknologier.

Høretelefonerne fra den anerkendte producent er blandt andet udstyret med følgende funktioner og teknologi:

  • HD lyd der gør din tale klar og tydelig, uanset hvor du befinder dig
  • Mulighed for trådløse designs der skaber frihed og fleksibilitet på jobbet
  • Støjreduktion der minimerer larm i dine omgivelser

Når det kommer til at anvende høretelefoner i arbejdsregi, kan det have ekstra betydning og værdi at kunne vælge trådløse modeller.

Hos Jabra lægges der vægt på at designe og udvikle headset, der skal give de bedste arbejdsvilkår. Derfor er størstedelen af alle produkter skabt i trådløse udgaver, så du eller dine medarbejdere kan få fuld frihed under arbejdet.

Du behøver ikke koble dig af fra opgaver ved computeren eller på lageret, når du kan føre trådløse samtaler med kunder eller samarbejdspartnere.

Vælg Jabra høretelefoner der matcher din virksomheds behov

Når du skal vælge de mest funktionelle høretelefoner fra Jabra, skal du udpege produkt i forhold til dine behov. Har du brug for headset til løsning af opgaver eller opkald, er der modeller, som er særligt egnede til disse anvendelsesformål. For dig der er på udkig efter høretelefoner, du skal kunne bruge på farten, vil der være brug for et tredje type headset.

Du kan finde Jabra høretelefoner fra forskellige serier. De mest populære serier til erhverv er:

  • Jabra Evolve
  • Jabra Engage
  • Jabra Speak
  • Jabra Motion Office

Hvilken serie du skal gå efter, afhænger af dit formål med høretelefonerne. Evolve-serien er designet til medarbejdere, som sidder i et åbent kontorlandskab. Her er der brug for maksimal støjreduktion fra omgivelserne, så hver medarbejder kan føre samtaler med kunderne og opretholde en uforstyrret koncentrationsevne.

Til de medarbejdere og ledere som primært løser opgaver uden for kontoret, er der brug for de nyeste designs og udgaver af headset. Jabra Motion Office er kompakte og stilrene høretelefoner, der giver fremragende samtalekvalitet hele dagen igennem.

 
Jabra Elite – udviklet til opkald og musik i bedste lydkvalitet

Jabra Elite er iblandt de nyeste modeller fra den anerkendte producent af høretelefoner. Du får headsets, som er designet med 4mikrofon teknologi, der skaber den bedste og mest autentiske lydkvalitet for både dig og din samtalepartner.

Som noget særligt får du med Jabra Elite et headset, som er i stand til at reducere vindstøj. De i alt 4 mikrofoner kan aktiveres og blokeres, så du har kontrollen over, hvilke lyde der skal tillades i din kommunikation.

Jabra Elite er den 3. generation af 100% trådløse høretelefoner, som giver dig en uspoleret samtale og forbindelse.

De elegante og små høretelefoner er nemme at placere ved øregangene, og de giver en behagelig komfort hele dagen.

På én opladning kan du få op til 5 timers batterilevetid. Med den medfølgende opladningsboks kan du effektivt og ubesværet genoplade dine høretelefoner, så de kan anvendes i op til 10 timer ekstra.

Du har størst glæde og anvendelsesværdi med dit kvalitetsheadset fra Jabra, når du gør brug af appen Jabra Sound+.

Med denne app kan du og enhver medarbejder tilpasse lyde, så de passer til situationen og personlige ønsker.

Jabra Sport giver musikafspilning og opkald i topkvalitet

Som virksomhedsejer kender du alt til at være på arbejde, uanset hvor du befinder dig, og hvilket tidspunkt på døgnet det er. Med Jabra Sport slipper du for at miste kunder og vigtige opkald, når du er aktiv med løb eller træning. Dette er høretelefonerne, som kombinerer frihed og træning med opkald i topkvalitet.

Du kan bruge høretelefonerne til at opnå ekstra motivation under din træning. Du får op til 5 timers uafbrudt musikafspilning med Jabra Sport, og høretelefonerne giver dig smidig overgang fra musik til opkald.

Når du har dit headset koblet op på din mobil, vil musikken automatisk blive sat på pause, når du har et indgående opkald.

Jabra Sport er kompatibel med både Android og Appel iOS. Du får maksimal frihed under aktivitet, og du kan bruge dine høretelefoner på jobbet eller derhjemme.

Vil du tage din træning til et nyt niveau, kan du gøre brug af appen Jabra Sport Life, hvor du får motiverende tips. Derudover giver appen dig mulighed for at registrere, måle og evaluere din træning.

Jabra høretelefoner er skabt til at give perfekt fit

Når du eller dine medarbejdere anvender trådløse høretelefoner på jobbet, skal det være komfortabelt og behageligt. Det er en fordel, når høretelefonerne kan sidde i eller omkring ørerne i længere tid ad gangen, så ethvert opkald kan besvares effektivt og problemfrit.

Jabra høretelefoner er ergonomisk designede og skabt til at give det optimale fit i øret. Headsettet bliver, hvor det skal, hvilket sikres som følge af det innovative design med en justerbar wire, som føres bag øret. De lette og trådløse høretelefoner er designet til at give de mest komfortable og produktive arbejdsforhold.