IT-sikkerhed

IT-sikkerhedEt brud på it-systemerne kan få fatale konsekvenser for din virksomhed. Hos Descom har vi mange års erfaring med it-sikkerhed og komplekse it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med små og store virksomheder, hvor vi har rollen, som den strategiske medspiller i sammensætningen at en gennemtænkt it-strategi.

Vi står klar til at yde professionel hjælp og udarbejde en konkret handlingsplan. Det gælder både, når skaden er sket eller når du ønsker hjælp til at vurdere din virksomheds it-sikkerhedsniveau.

Vi er hele tiden et skridt foran på de nyeste it-strategier til gavn og sikkerhed for din virksomhed.

Vi hjælper dig med at få implementeret intelligente sikkerhedsløsninger, der fremtidssikrer din virksomhed. Har du for eksempel tænkt EDR og kunstig intelligens ind i virksomhedens sikkerhedsplan? Hvis ikke er du velkommen til at tage en snak med en af vores konsulenter.

Rådgivning om IT-sikkerhed

IT-sikkerhed er ikke en stillestående størrelse, og det er meget mere end software. Vi kan hjælpe dig med beskyttelse mod eksempelvis sofistikerede cyberangreb, som desværre er en stigende trussel. Når du arbejder sammen med os, sørger vi for at opsætte, justere og tilpasse sikkerhedsløsninger, så de matcher din virksomheds behov.

Forestil dig følgende scenarie, hele din virksomheds it-system lægges ned af ransomware. Der opstår meget hurtigt panik. Din virksomheds data krypteres og ingen medarbejdere vil være i stand til at udføre deres arbejde. Uret tikker, mens pengene fosser ud, frustrationerne vokser og kaostænkningen begynder.

Her vil essentielle spørgsmål blive stillet:

  1. Kommer vi nogensinde op at køre igen?
  2. Har vi en backup af alle data?
  3. Hvem har ansvaret vores it-sikkerhed?
  4. Hvad gør vi?

Det er et scenarie, som man næsten ikke kan bære tanken om, men ikke desto mindre kan det hurtigt blive en realitet. Det er ikke et spørgsmål, om det kan ske, men hvornår cyberangrebet finder sker. Det er derfor nu og ikke i morgen, at din virksomhed skal rustes til at stå imod og afværge de værste trusler.

Inden skaden sker

Tab af data og fortjeneste er det, som vi hos Descom oftest hører, når en virksomhed kontakter os for akut hjælp. Tag en uforpligtende snak med os, inden skaden indtræffer i dine it-systemer.

Vores eksperter hos Descom har et indgående kendskab til opsætning og drift af komplekse IT-sikkerhedssystemer med et stærkt fokus på sikkerhed.

Vi står klar til at sammensætte professionelle sikkerhedsløsninger, som matcher din virksomheds specifikke behov og krav.

IT-sikkerhed er mere end software og hardware

IT-sikkerhed handler ikke kun om hardware og software, men også om medarbejderne. Det kan hurtigt opsluge tid og fjerne fokus, hvis dagligdagen består af bekymringer om sikkerheden.

Få Descom med ombord på it-sikkerheden og lad os sammen udvikle din virksomheds professionelle sikkerhedsplan, for din og medarbejdernes skyld.

Kontakt Descom A/S i dag

Er din virksomhed klar til et sikkerhedstjek og implementering af sikkerhedsværktøjer?

Kontakt Descom, når du ønsker en samarbejdspartner med et indgående kendskab til IT-sikkerhed.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Descom A/S nu

Klik her