IBM
Samarbejdspartnere hos Descom

IBM – SOFTWARE OG HARDWARE MED SANS FOR DETALJEN

Den multinationale konsulent- og softwarevirksomhed har i flere årtier været frontførende og banebrydende på området for IT-ydelser. Det verdensomspændende firma designer og udvikler både software og hardware til private kunder og til erhverv.

På verdensplan har ”International Business Machines Corporation” (bedre kendt under forkortelsen IBM) knap 450.000 ansatte og en omsætning på mere end 105 mia. dollars årligt.

De mange ansatte og den svimlende omsætning vidner om et succesfuldt firma, hvis mission er at give dig den bedste IT-kvalitet.

Om IBM

IBM – historie, forretningsgrundlag og visioner

Den innovative teknologivirksomhed har rødder helt tilbage til det 19. århundrede. Virksomheden har á flere omgange revolutioneret IT-branchen og været banebrydende i forhold til udvikling af computere til både privat anvendelse og til erhverv.

Virksomheden var i blandt de første IT- og softwarefirmaer i verden, der fik computere til at integrere med specialdesignede programmer. Denne sammenkobling mellem soft- og hardware er IBM fortsat kendt og anerkendt for i dag.

Dét, virksomheden primært er kendt for, er udviklingen af den første ”personlige computer”, der med tiden har fået forkortelsen PC.

Om du har et lille firma eller en stor virksomhed med mange ansatte og i flere afdelinger, kan du give dig selv og dine medarbejdere de mest moderne, innovative og effektive arbejdsvilkår med produkter fra den amerikanske virksomhed.

IBM er tæt knyttet til forskning. I udviklingsafdelingen findes nogle af verdens førende teknikere, der hver dag arbejder for at tilbyde dig de bedste IT-løsninger.

Netop innovation, kvalitet og design er iblandt de bærende værdier i den populære virksomhed.

IBM Danmark er din lokale tilknytning

Når du køber en computer eller programmer fra den verdenskendte virksomhed, vil du blive tilknyttet den danske afdeling. Herfra kan du få specialiseret support, råd og vejledning samt hjælp til opsætning og tekniske udfordringer.

Med egen virksomhed ved du alt om, hvor meget det betyder at kunne få professionel IT-hjælp, når behovet er for det.

Der er knap 2.000 ansatte i den nationale afdeling, og fra IBM Danmarks hjemmeside kan du finde nye produkter, kontaktoplysninger, hjælp til sikkerhed og mange andre services.

Du får dit eget kunde-login og en særskilt konto, så du hele tiden kan blive opdateret på de seneste nye produkter i form af både hardware og software.

Du kan købe dig til ekstra support hos den danske afdeling, så du kan overlade alle IT-relaterede opgaver i din virksomhed til fagfolk, der er specialiseret på området.

IBM-computere er skabt til at matche de professionelle behov

”5150” var produktnavnet på den allerførste PC’er, som blev lanceret fra den nyskabende virksomhed. Det var tilbage i år 1981, og siden da har virksomheden fortsat med at forfine, forbedre og udvikle deres hardware. Sammenholdt med den første computer kan du i dag få modeller, der har op til 500.000 gange større hukommelse og til en væsentlig lavere pris.

I dag finder du nogle af de bedst ydende og mest funktionelle computere fra IBM.

Den store fordel ved at vælge computere fra den verdenskendte IT-producent er, at du kan vælge produkter, der matcher din virksomheds behov.

Det gælder både i forhold til design og ikke mindst, når det kommer til hastighed, funktioner og avancerede egenskaber.

Der kan vælges de kompakte og professionelle, stationære PC’ere, der vil egne sig perfekt til din workstation på arbejdspladsen. Disse har nogle af de mest omfattende arbejdshukommelser og mest effektive processorer.

Til dig der ofte er på farten eller har brug for 100% frihed til arbejde, dér hvor du befinder dig, vil de bærbare modeller være det rette valg.

 

IBM-support giver professionel hjælp og sparer tid i virksomheden

Computere er enhver virksomheds mest betydningsfulde redskab, når det kommer til udvikling, drift, salg og kommunikation. Med en IBM computer kan du samle alle dine programmer i hver enhed, og alle medarbejdere kan arbejde sammen på tværs af afdelinger.

Der lægges lige så stor vægt på kvalitet i produkterne hos it-virksomheden, som der er fokus på kvalitet i support og kunderelationer. Med soft- og hardware får du adgang til onlinesupport og telefonisk hjælp fra én af de teknikerne hos IBM.

Via fjernstyring af din enhed kan problemer løses på få minutter, så du kan genoptage dit arbejde og fortætte driften og udviklingen af din virksomhed.

Du behøver ikke bruge værdifuld tid på at sætte dig ind i programmer, opsætning, installationer eller andre tekniske udfordringer, når du har professionel support som en del af dit produkt.

Her kommer den store fordel ved, at IBM har afdelinger i stor set alle lande i verden. Du får dansk hjælp og rådgivning, og teknikerne kan via produktnumre på enten software eller din computer hjælpe dig godt videre.