HP – Kvalitetselektronik med lækkert design til erhverv

Vil du optimere den administrative drift i virksomheden, er der brug for enten stationære eller bærbare computere samt printere med den nyeste teknologi.

Når du vælger HP, får du komplette løsninger, der kan matche din virksomheds behov. Du kan vælge mellem forskellige printere og computere, der alle er udstyret med den mest avancerede og højtydende teknologi på markedet.

HP er lig med funktionalitet, effektivitet og brugervenlighed

”HP” står for Hewlett-Packard Company og er én af de største, internationale IT-virksomheder, som både tilbyder computere, printere, software og IT-ydelser.

Når der skal købes nyt IT-udstyr til kontoret, er der brug for effektive og brugervenlige produkter, som enhver medarbejder kan gøre brug af. HP er kendt for at minimere spildtid på jobbet, da deres produkter er skabt med de mest ydedygtige komponenter. Dette har betydning for din virksomheds drift og for dine medarbejders arbejdseffektivitet.

Uanset om du er på udkig efter stationære eller bærbare computere, kan de finde rette modeller hos HP.

EliteDisplay E243d

EliteBook 840

LaserJet Pro MFP

HP-computere optimerer drift og sikkerhed i virksomheden

PC’erne fra HP er skabt til at sikre dig, din virksomhed og dine data. HPs computere er udviklet med integrerede sikkerhedsfunktioner, som kan få stor betydning for dit firma nu og i fremtiden.

Arbejder I ofte med grafiske illustrationer på arbejdspladsen, giver HP computerne jer de mest fleksible og kreative arbejdsvilkår.

Med ”Sprout Pro” kan du eller virksomhedens medarbejdere redigere og lave 3D-optagelser af fysiske ting og genstande.

Dit firma får de mest smidige og effektive samarbejdsfunktioner, da PC’erne er lavet til at kunne håndtere store videokonferencer.

Du kan vælge imellem forskelligt tilbehør til din HP computer, som kan udvide dine anvendelsesmuligheder med PC’en eller optimere sikkerheden.

HP printere – find den perfekte multifunktionsprinter til firmaet

Når du vælger HP, får du unik adgang til næste generations printere, der er designet med den mest moderne og innovative teknologi.

Ejer du en mindre virksomhed med få ansatte, eller står du for driften af en travl filial, er der brug for simple men pålidelige printere.

Hvilken model du skal vælge, afhænger af størrelsen på dit firma samt behovet for udskrifter.

Du kan vælge mellem følgende kvalitetsmodeller i sortimentet af HP printere til erhverv:

  • HP Office-jet Pro printer
  • HP PageWide-erhvervsprinter
  • HP Laser-Jet

Der er flere elementer, du skal tage højde for, når den rette printer til firmaet skal vælges. Du skal blandt andet forholde dig til, hvor mange brugere der skal tilgå printeren i det daglige samt det forventede antal udskrifter pr. måned (opgjort i sider).

HP Laser-Jet er den bedste løsning, hvis du har et omfattende printerbehov. Den kan håndtere udskrifter på op til 25.000 sider pr. måned, og den er designet til at klare mere end 25 brugere.

EliteDisplay E243d

EliteBook 840

LaserJet Pro MFP

HP Pavilion er den populære produktserie af NoteBooks og desktops

HP producerer deres produkter i forskellige serier. Pavilion er én af de mest anerkendte og udbredte serier, som blandt andet indeholder desktops og bærbare computere i kompakte og smalle designs.

HP Pavilion Notebook er en bærbar computermodel, som bliver videreudviklet hvert år. Den nyeste model er skabt i et 2mm tyndere design sammenholdt med modellen fra den forrige generation.

Den helt store fordel ved at vælge Pavilion NoteBook er den enestående batteritid. Dette har stor betydning for dig, der ønsker at kunne arbejde uforstyrret i flere timer ad gangen, og mens du er på farten.

Du kan opnå en batteritid på knap 12 timer.

Derudover kan du få alt den lagring på din enhed, som du har brug for til dokumenter, billeder og grafisk data. Du kan både vælge 512 GB SSD eller helt op til 1 TB HDD, når du vælger 15”-modellerne.

Skal pladsen på kontoret optimeres, kan du vælge de komprimerede HP Pavilion Desktops. Du skal hverken gå på kompromis med ydeevne eller konfiguration, og har du brug for ekstra plads til at gemme indhold, kan du supplere din desktop med en ekstra dobbeltharddisk.

Skab fleksibilitet med HP bærbare computere

Har du brug for effektivt og smidigt at løse opgaver på farten, og er der brug for at tage computeren med til eksterne møder, er de bærbare modeller fra HP det rette valg.

HP producerer bærbare computer, der er spækket med det nyeste hardware, så du får en computer i verdensklasse.

HP designer deres bærbare computere i forskellige modeller. Iblandt de mest populære kan nævnes:

  • HP Cromebook
  • EliteBook
  • ProBooks

Modellerne sælges til skarpe priser, så du kan få maksimal valuta for pengene i virksomheden.

HP var en af de første IT-virksomheder, der begyndte at designe computere i bærbare modeller. I dag sidder IT-giganten solidt på markedet, og det er især fokusset på kvalitet og effektivitet, som gør brandet attraktivt.

HP udvikler deres produkter til forskellige behov. Dette gør det muligt for enhver virksomhed at vælge dén model, som matcher behovene og arbejdsopgaverne.

Når du vælger HP bærbare computere, kan du være sikker på at få pålidelig og driftssikker elektronik. EliteBook og ProBook er de perfekte modeller, når der skal vælges bærbare computere til virksomheden. De er skabt til at håndtere selv de mest krævende og komplekse arbejdsopgaver.  

Mens ProBook er mellemudgaven mellem HP CromeBook og EliteBook, er EliteBook HP’s high-end bærbar, der er skabt til dig, som primært driver din virksomhed digitalt.

HP EliteBook – bærbar computer skabt til fleksibilitet og produktivitet

Som erhvervsdrivende skal du gå efter de laptops, som giver dig de bedste og mest ubesværede arbejdsvilkår, uanset hvor du befinder dig.

En travl arbejdsdag kræver, at du skal være fleksibel, effektiv og omstillingsparat. HP EliteBook er designet til at tilgodese disse krav og behov.

Det er den ideelle laptop for dig, der ofte er på farten, og som har brug for en solid computer med høj ydeevne.

EliteBook har udvidet system- og grafikydelse og er designet til afholdelse af videokonferencer og virtuelt samarbejde. Med kraftige højtalere, HP Noise Cancellation, ekstra mikrofon og funktionelle samarbejdstaster, får du de mest smidige og ubesværede konferencemøder.

Designmæssigt er HP EliteBook udviklet til at kunne tages med overalt. Det kan være på forretningsrejser eller til møder ud af huset. Den tynde skærm og det ekstraordinært, smalle look gør det nemt for dig at have din laptop med dig.

Lenovo Thinkpad