Dell
Dell

DELL – DRIFTSIKRE OG KRAFTIGE LAPTOPS TIL DIN VIRKSOMHED

Den amerikanske storproducent af elektronik og computerudstyr leverer teknologiløsninger til virksomheder i bedste kvalitet.

Dell Techonologies producerer PC’er med markedets nyeste teknologi, så du kan holde din virksomhed kørende, uanset om du har brug for stationære computere og skærme, eller om du har brug for fleksibilitet til dine ansatte med bærbare PC’er og workstations.

Om Dell

Dell – driftsikre og kraftige laptops til din virksomhed

Den amerikanske storproducent af elektronik og computerudstyr leverer teknologiløsninger til virksomheder i bedste kvalitet.

Dell Techonologies producerer PC’er med markedets nyeste teknologi, så du kan holde din virksomhed kørende, uanset om du har brug for stationære computere og skærme, eller om du har brug for fleksibilitet til dine ansatte med bærbare PC’er og workstations.

Dell XPS – PC’er designet til at være de bedste på markedet

Elektronikken i din virksomhed er afgørende for drift, kommunikation og netværk. Dell XPS er PC’er, der egner sig perfekt til både små og store virksomheder.

De findes i 2 modeller – hhv. XPS 13 og 15. Begge udgaver fås som 2-i-1 udgave.

PC’erne er skabt til at være de bedste på markedet og er udstyret med funktioner og et design, der udkonkurrer andet kvalitetselektronik.

Med effektive funktioner, skærme med unik, høj opløsning samt en enestående batterikapacitet kan du og dine medarbejdere få de mest ubesværede og fleksible arbejdsrammer.

På trods af det stilrene, smalle design er Dell XPS bygget op med den mest kraftfulde teknik.

XPS 13 er den mindste 2-i-1 model i serien, der er udstyret med blandt andet 10. gen Intel® CoreTM processorer og skabt af materialer, der er omhyggeligt valgt til at afbalancere vægten.

Uanset om du vælger XPS 13 eller 15, får du gælde af følgende funktioner og designløsninger:

 • Førsteklasses materialer
 • Corning ® Gorilla® Glass for maksimal skærmbeskyttelse
 • Imponerende grafik
 • 4K Ultra HD-touchskærm

Materialerne er med til både at skabe stil og komfort. Ved hjælp af forarbejdet aluminium får du en PC i stilfuldt look og med høj modstandskraft. Alle kanter er beskyttet med klar belægning, der sikrer en ridsefri overflade.

Med Corning® Gorilla® Glass får du skærmbeskyttelse, der er op til 4 gange mere slidstærkt end konventionelt panserglas.

Dell computere der matcher ethvert virksomhedsbehov

Der er flere årsager til, at både små, mellemstore og store virksomheder har produkter fra Dell. Det store udvalg af elektroniske løsninger og tilbehør gør det muligt at finde en PC, som både i kraft, design og mediemuligheder matcher ethvert behov i virksomheden.

Den amerikanske storproducent designer PC’ere i forskellige serier. Du finder PC’ere i G-serien, 3000-serien, 5000-serien og den anmelderroste XPS-serie.

Du kan vælge imellem forskellige løsninger, hvad angår workstations.

De stationære Precision-arbejdsstationer er skabt med de mest effektive tower- og rack-workstations på markedet.

Som det er kendetegnende for Dell, bliver alle all-in-one PC’er lavet af de bedste materialer på markedet og udstyret med højtydende komponenter. De stilfulde og kompakte designs er ideelle for dig med en lille arbejdsplads eller dig, der vil optimere pladsen på kontoret.

Når du skal vælge ny Dell computer, skal du forholde dig til følgende specifikationer:

 • Processor
 • Operativsystem
 • Grafikkort
 • Hukommelse
 • Harddisk
 • Sikkerhedssoftware
 • Garanti og beskyttelse

Virksomheder har forskellige behov. Med et bredt og varieret udvalg af Dell Computere bliver det muligt at få en skræddersyet løsning af computer og workstation, som matcher din virksomhed.

Der udvikles hele tiden nye computere, som udvider dine valgmuligheder.

 

Dell Latitude – skabt til forretning og fleksibilitet

”Latitude” er Dell’s specialdesignede, bærbare PC til dig, der ofte er på forretningsrejse eller på farten med din virksomhed.

Med den kan du gøre hele verden til dit kontor. Den er skabt til professionelle bruger i erhvervsregi og imødekommer derfor ethvert behov du har i forhold til batterilevetid, kraft og mobilitet.

Den er lavet til at give dig høj produktivitet hele dagen og er udstyret med brugervenlige og let-håndterbare funktioner.

På adskiller sig på flere fronter fra de mange andre kvalitetscomputere hos Dell.

Den har blandt andet:

 • Intelligent trådløs forbindelse
 • Nem Logon med infrarødt kamera
 • Microsoft Precision-touchpad for forbedrede bevægelses- og styrefunktioner
 • Super lavenergiskærm

De forskellige egenskaber er alle sammen medvirkende til, at du får de mest smidige og ubesværet arbejdsforhold, uanset om du sidder på café eller er ude hos dine kunder.

Dell Latitude er den første PC på markedet, som er udstyret med den intelligente, trådløse forbindelse via en integreret antenne til aktiv internetopkobling. Denne sørger for, at du hele tiden kan arbejde med en 40% stærkere netværksforbindelse.

Med det indbyggede, infrarøde kamera kommer du nemt og enkelt på din enhed på få sekunder. Kameraet genkender dit ansigt og er med til at skabe maksimal sikkerhed omkring din computer.

Den refleksfrie skærm giver dig billeder og grafik i højeste opløsning. Den gør det komfortabelt og behageligt for dig at arbejde flere timer i træk uden visuelle gener fra modlys.  

Al elektronik i Latitude er valgt til at give dig de mest fleksible arbejdsbetingelser. Batterikapaciteten rækker til hele dagen, og med super-lavenergiskærmen kan du spare yderligere på strømforbruget, uden du mister den gode brugeroplevelse.

Dell Technologies arbejder for en verden i fremdrift

I mere end én generation har Dell udviklet og leveret elektronik til virksomheder og privatpersoner, der hele tiden udfordrer konkurrenternes produkter.

Den amerikanske producent arbejder for at skabe menneskelig udvikling og progression. Dette gør de ved at levere kvalitetselektronik, der er skabt til fremtidens behov.

Dell tilbyder computere og software til virksomheder i alle størrelser. Det brede udvalg af stationære og bærbare PC’ere samt workstations giver enhver virksomhed unik mulighed for at sammensætte den helt perfekte løsning.

Alle produkter i Dells udvalg er kategoriseret i forhold til niveau. Du får smidige vilkår, når det kommer til selv at vælge den towerserver eller den PC-model, som matcher dine ønsker og behov.

Den verdenskendte elektronikproducent er med til at give virksomheder i alle størrelse mest valuta for pengene.

Fleksibilitet, slidstærke designs, tilpassede ydeevner og anvendelse af de bedste komponenter er blot en del af de funktioner og fordele, du får adgang til, når du vælger elektronik fra Dell.

Det er ikke kun på den teknologiske front, at Dell følger med tiden.

Producenten arbejder for at gøre verden til et grønnere sted gennem de mange miljøbevidste tiltag. Dette gælder i særdeleshed i forhold til anvendelsen af materialer. Enhver komponent er skabt til at kunne blive genanvendt.

En stor del af udviklingsarbejdet hos Dell handler om netop miljøansvar. Producenten samarbejder med organisationer fordelt i hele verden, der sammen udvikler tiltag, der har til formål at gøre verden til et bedre sted at være.