Samarbejdspartnere hos Descom

I starten leverede den hæderkronede, amerikanske virksomhed routere og internetløsninger til B2B markedet. I takt med virksomhedens stigende popularitet sælges hardware og software også til private kunder.

Vil du have problemfrit, hurtigt og sikkert netværk, er det værd at vælge produkter fra den amerikanske kommunikationsvirksomhed.

Herunder kan du blive klogere på virksomhedens forretningsgrundlag og dens kerneprodukter.

Cisco – Dit formålsbaserede netværk

I starten leverede den hæderkronede, amerikanske virksomhed routere og internetløsninger til B2B markedet. I takt med virksomhedens stigende popularitet sælges hardware og software også til private kunder.

Vil du have problemfrit, hurtigt og sikkert netværk, er det værd at vælge produkter fra den amerikanske kommunikationsvirksomhed.

Herunder kan du blive klogere på virksomhedens forretningsgrundlag og dens kerneprodukter.

Højt fokus på kvalitet hos Cisco

Med egen forretning har du brug for at kunne klare kommunikation, arbejdsopgaver og samarbejde med et velfungerende internet. Det primære produkt hos kommunikations- og internetvirksomheden er det såkaldte ”formålsbaseret netværk”.

Denne produktbetegnelse dækker over en skræddersyet løsning med internetopkobling til din virksomhed, der er tilpasset dine behov og din forretning.

Det store fokus på innovation hos Cisco betyder, at du kommer til at bruge mindre tid på afbrydelser, langsomt internet og lav dækning. Problemer bliver løst, før du når at registrere dem.

Som virksomhedsejer kan du opnå en mere veldrevet forretning, når du har internet i verdensklasse. Du kan vælge både hardware og software, så du kan få enheder og internetopkobling, der kommer til at spille sammen for at give dig de bedste løsninger.

Cisco router – få netværksrouter der er designet til fremtidens behov

En router fra den amerikanske internetvirksomhed er langt fra bare en router, der giver dig netadgang. Med en Cisco router får du unikke fordele og funktioner, som kommer til at lette arbejdet i din egen forretning.

De funktionelle routere findes i forskellige udgaver og varianter. Du kan blandt andet vælge routere i følgende kategorier:

  • Virtuel løsning
  • Produkter til den lille virksomhed
  • Løsning til stort erhverv
  • WAN-sammenlægning

Hvilket produkt du skal vælge, afhænger af din virksomheds behov. Du får formålsbaseret netværk til både LAN, WAN og Clouden, og det er designet som én samlet internetløsning. Routerne er udstyret med avancerede analysefunktioner, egenskaber i forhold til at optimere applikationer og har derudover en automatisk klargøring.

Du får et produkt, der kræver et minimum af tid for dig at sætte op og gøre brug af i virksomheden.

Er der flere medarbejdere, eller har du forskellige enheder, kan du koble alle computere og mobile enheder op på din router.

Med Cisco software kan du få mere kvalitet og hurtigere internet, når du anskaffer den rette produktløsning med router til din arbejdsplads.

Beskyt dine medarbejdere og virksomhedsoplysninger med Cisco Anyconnect

I dag foretages mange arbejdsopgaver enten på farten, udenfor arbejdspladsen eller i private beboelser, når medarbejdere arbejder hjemmefra.

”Anyconnect” er navnet på Ciscos sikkerhedsprogram, der kan downloades til både Windows og Mac. Applikationen giver øget sikkerhed på arbejdspladsen, hvor medarbejderne kan installere programmet på deres computere. Programmet er en VPN-applikation, der søger for, at dine medarbejdere kan arbejde frit, mobilt fleksibelt og under sikre forhold. VPN står for Virtuel Private Network og er software, der anvendes i stigende omfang i virksomheder, der har mange medarbejdere på farten og tilbyder stor fleksibilitet i forhold til fysiske arbejdsstationer til de ansatte.

Med et VPN-program er det ikke muligt at spore computernes IP-adresser, og risikoen for hackerangreb minimeres. Det er vigtigt at beskytte både medarbejdere samt fortrolige oplysninger og informationer i virksomheden. Dette kan gøres mest sikkert med Cisco Anyconnect, der kan købes som software sammen med anskaffelse af router.

Cisco Webex – gennemfør de bedste web- og videokonferencer

”Webex” er Ciscos underafdeling, der står for udvikling af software til afholdelse af web- og videokonferencer. Den digitale kommunikation har alle dage været et stort fokusområde hos den amerikanske virksomhed. Igennem det seneste årti har virksomheder fra stort set alle brancher fået stigende behov for at kunne kommunikere på tværs af landegrænser med kunder og samarbejdspartnere. Dette kan i dag lade sig gøre med den bedste kvalitet gennem programmer fra Webex.

Virtuelle konferencer bliver mere og mere udbredte og almindelige i mange brancher, og det er langt fra kun de store virksomheder, der har brug for at kunne se og tale med kunder og samarbejdspartnere fra andre lande.

Med Webex kan du blandt andet få glæde af følgende muligheder i din virksomhed:

  • Fleksibelt og ubesværet samarbejde på tværs af landegrænser
  • Tilpasning af videokonferencer der matcher din virksomhed
  • Webkonference i høj opløsning og uden forsinkelse eller afbrydelser
  • Sammenkobling med de andre applikationer du anvender på arbejdet

Du kan få Webex til at spille samme med både Outlook, Google Drive og Office365 for at skabe det mest problemfrie og effektive flow i arbejdet.

Med Webex Meetings kan du holde kontakt med alle dine medarbejdere, uanset hvor de befinder sig i verden. I kan planlægge opgaver og tilgå fælles dokumenter, mens I kommunikerer til videokonferencerne.

 

”Ensuring our customer success”

Mottoet hos teknologivirksomheden indikerer klart og tydeligt, hvilken kvalitet og hvilke funktioner dine produkter fra Cisco er designet med. Formålet er at give dig som kunde og virksomhedsejer de mest succesfulde vilkår, når det kommer til digital adfærd og virtuel kommunikation.

Der er forskellige behov i virksomheder, og dette har den amerikanske kommunikations- og internetudbyder blik for. Der arbejdes hver dag på at udvikle routere, programmer til webkonferencer og sikkerhedsapplikationer, der giver dig og dine medarbejdere de bedste og mest moderne arbejdsvilkår.

Cisco Denmark er virksomhedens danske afdeling, hvor der ansættes de skarpeste hjerner, der skal hjælpe den amerikanske virksomhed med at skabe et innovativt miljø. Den danske afdeling giver lokal tilstedeværelse og kan skabe tryghed for dig som erhvervskunde i Danmark.