Brother
Brother

I en tid hvor udviklingen går stærkt, er det vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner. En samarbejdspartner, der ikke bare har de rette kompetencer og forståelsen for din virksomhed, men også er en sparringspartner, der kan vejlede og hjælpe med at vækste jeres forretning.

Herunder ser du et udvalg af vores samarbejdspartnere. 

Disse er stærkt medvirkende til, at vi bliver en værdifuld samarbejdspartner for dig.

Om Brother

Brother – din garant for kvalitetsprint

Brother blev grundlagt for mere end 100 år siden i en lille bydel i Japan og ekspanderede for cirka 70 år siden til Europa. Siden 1968 har producenten været repræsenteret i Norden, og i dag regnes Brother for at være en af de førende producenter af printere, scannere og labelprintere.

Den japanske virksomhed tilbyder de bedste produkter til virksomheder og har det som erklæret ambition at fremstille teknologi, der matcher dine behov som virksomhed.

Kundefokus som drivkraft

Den globale virksomhed har hovedsæde i Japan og er kendt for sine innovative printere og scannere. Den anerkendte producent kom til Danmark i 1968, og i dag er virksomheden en af de førende producenter af multifunktionsmaskiner til virksomheder.

Når du vælger et produkt fra Brother, kan du være sikker på at få udstyr til din virksomhed, som rangerer enten nr. 1 eller 2. Dette gælder både i forhold til scannere, maskiner til lasertryk og inkjet, mobile printere, de moderne labelsystemer eller QL-labelprintere.

Det er ikke kun den kvalitetsbevidste sans for teknik og design, der er kendetegnende for Brother. Også når det kommer til miljøansvar og kundebevidsthed, ligger den Japanske storproducent i top.

”At your side” er mottoet, som alle dage har været den filosofi, som er blevet brugt til både produktion og kundeansvar.

Miljøansvaret kommer til udtryk ved holdningen til genbrug. Brother opfodrer alle deres kunder til at returnere brugte blækpatroner til de mange Miljøpartnere, som samarbejder med virksomheden.

Som virksomhed kan du således være med til at signalere en stærk og miljøbevidst profil overfor dine samarbejdspartnere og ikke mindst dine kunder.

Brother printer og teknologi der passer til din virksomhed

Hos Brother finder du et bredt sortiment af printere i forskellige designs, fra forskellige serier og til forskellige behov. Der er forskel på virksomheders størrelser og behov for udskrifter, scanning og kopi.

Den første Matrix printer blev lanceret i år 1971. Brother udvider hele tiden sortimentet af deres printerprodukter og forbedre teknikken og ydeevnen.

Iblandt de forskellige blækprintere kan du vælge imellem:

  • Farveprinter
  • Sort/hvid-printer
  • Mobil printer

Uanset hvilken model du vælger, får du et stærkt, pålideligt og effektivt produkt, der er med til at smidiggøre og optimere arbejdsgangen i din virksomhed. Det gælder uanset, om du har brug for få print pr. dag, eller om du har brug for en printer til at levere større projekter til præsentationer.

Printkrav varierer fra virksomhed til virksomhed, og derfor finder du Brother printere, der matcher et hvert behov.

Igennem de seneste år er det især de mobile printere, som er blevet populære i erhvervsregi. Du opnår en række praktiske fordele ved at vælge en mobil enhed til print. Med dette produkt kan du printe, mens du er på farten.

Det skaber frihed og fleksibilitet, at du kan udskrive, når du har brug for det.

Effektive print, høj ydeevne, lang holdbarhed og stor brugervenlighed er nøgleordene, som Brother skaber deres produkter i forhold til.

Du kan løbende vedligeholde din printer med tilkøb af forskellige tilbehør og reservedele. Dette er med at give dig maksimal valuta for pengene i virksomheden. Det er op til dig, om du vil have et produkt med LED-farveprint, printer med indbygget fax, mulighed for print i A3-format eller automatisk dobbeltsidet print.

En stor del af produkterne er Svanemærket.

 
Brother laserprintere er det moderne og sikre valg

Alt-i-én laserprodukterne er nogle af de bedst solgte printere i udvalget hos Brother. For dig med et stort kontor er en laserprinter et økonomisk, fornuftigt valg. Du kan få mere effektive driftsomkostninger, når dit printbehov er stort, og du har brug for at kunne udskive mange print på få minutter.

En laserprinter er billigere i drift end den konventionelle blækprinter. Derudover har laserprodukterne en hurtigere printtid.

Der er flere elementer, der spiller ind på at vælge printer. Det er ikke kun antallet af print, du skal være opmærksom på. Tidsomfang på print samt rækkevidden af lasertonere er omkostninger, du ligeledes skal forholde dig til.

Brother laserprintere er skabt til at minimere omkostninger og højne effektiviteten.

De høje kvalitetsopløsninger på udskrifterne og de kompakte designs på produkterne er fordele, som du kan få glæde af med en Brother laserprinter.

Arbejder du med grafiske materialer, og har du brug for at kunne udskrive dokumenter med billeder og illustrationer, vil farvelaserprinterne være det rette produktvalg.

De mange laserprodukter henvender sig (som de klassiske printere) til forskellige behov. Du skal blandt andet gøre dig overvejelser over følgende, når den næste laserprinter til kontoret skal indkøbes:

  • Hastighed
  • Alt-i-én model
  • Behov for trådløs tilslutning
  • Ekstra kompakt model

For nogle virksomheder er det hastigheden, der er det afgørende element, mens det for andre kontorer er fleksibilitet eller pladsoptimering, som er væsentligst.

De mest effektive Brother laserprintere kan udskrive op til 40 papirer på ét minut. Hastigheden defineres også af, hvor hurtigt produktet kan scanne eller kopiere.

De professionelle alt-i-én modeller med trådløs funktion er Brothers seneste nye produkt. Funktionerne på disse laserprintere kan tilpasses behovene på dit kontor.

 
Værd at vide om forskellene mellem Brothers blæk- og laserprintere

Printere opdeles i 2 forskellige kategorier – hhv. blæk og laser som fortæller om, hvilken måde der udskrives i. Der er fordele ved begge modeller, og hvilken én der er den rette for din forretning, afhænger af forskellige behov.

De klassiske Brother printere med blæk er generelt lavere i pris, og her kan du nemt finde mange blækpatroner til gode priser. Dette kan være den rette løsning for dig med et lille printbehov.

Til den store virksomhed, hvor en printer har afgørende funktion i forhold til drift, kan lasermodellerne være et oplagt valg.

Høj opløsning på udskifter, effektiv printtid, lav omkostningspris pr. printet side og minimalt behov for udskiftning af lasertoner er iblandt de mest betydningsfulde fordele.

Uanset om du vælger den ene eller anden type, får du en printer i bedste kvalitet, når du vælger Brother.

Den lange levetid og store brugervenlighed gør, at du får uundværligt elektronik til kontoret, som skaber værdi i mange år frem.