Sharp
Sharp

Sharp Elecronics er en global og anerkendt producent af elektronik og IT-løsninger, som har til formål at bringe værdi hos både private kunder og ikke mindst erhvervskunder.

Du finder en stort udvalg af forretningsprodukter, der blandt andet kan være medvirkende til at nedbringe omkostninger i dit firma, styrke markedsføringen og øge produktiviteten.

It ordbog. IT kan have mange termer. Lad vores ordbog være din guide til alle brugte IT-termer. Vores IT-ordbog er til dig, der gerne vil vide lidt mere om IT.
SHARP LC-75EQ4EA

Skærm diagonal 190,5 cm (75″)
HD-type 4K Ultra HD
Skærmopløsning 3840 x 2160 pixel
Skærmteknologi LCD
LED-baggrundsbelysning type Direct-LED
Skærm form Flad
Bevægelsesinterpolationsteknologi Auto Motion Plus 1000 Hz

Om Sharp

Lær mere om Sharp og deres firmaprofil

Ærlighed og kreativitet er de ledetråde, som Sharp udvikler og producerer deres elektronisk i forhold til. Det overordnede mål hos producenten er at forbedre menneskers liv gennem de mest innovative, elektroniske løsninger.

Der er lagt vægt på at designe produkter, som skal forbedre kommunikation, trivsel og kreativitet.

”Vi fremstiller produkter, som andre gerne vil efterligne”. Dette motto afspejler sig ikke kun i de ambitiøse visioner men også i produktudvalget, som er kendetegnet af nyskabelser.

Sharp skærme, printere, IT-tjenester og virtuelle løsninger er de produkter, som Sharp er kendt og anerkendt for.

Sharp printer og kopimaskiner i forskellige serier

Du kan vælge imellem en række forskellige printere og kopimaskiner, når der skal købes ny maskine til din virksomhed. Produkterne er udviklet i serier, som henvender sig til forskellige behov og krav.

Der findes kopimaskiner til den store virksomhed med mange ansatte, og så finder du effektive og kompakte printere til det lille firma.

Printerne er skabt til at tilgodese ethvert behov. De giver dig blandt andet følgende muligheder:

  • Udskrift i både A4, A3, SRA3 og 330, 2×487, 7mm.
  • Print i farver samt sort/hvid
  • Effektiv hastighed på udskifterne
  • Skabt til stort udskriftsbehov

De mest effektive og ydedygtige printere fra Sharp er designet med en maksimumudskriftsvolumen på helt op på 300.000 papirer pr. måned. Har du eller dine medarbejdere i firmet et mindre omfattende behov, kan der vælges modeller, som har en maksimumkapacitet på udskrifter på 30.000-50.000 papirer pr. måned.

Der kan vælges en printer eller kopimaskine, som matcher ethvert virksomhedsbehov, når der vælges modeller fra Sharp.

Sharp skærm – professionel og innovativ præsentation af billeder

Til virksomheder, institutioner, kontorer eller et helt fjerde, professionelt erhvervsområde, er der brug for skærme til kommunikation eller branding med fineste opløsning.

Sharp er især for deres udvikling af skærme, som løser visuelle opgaver i erhvervsregi. Sharp’s Visual Solutions er den enhed, som konstant forbedrer og investerer i ny teknologi, så du kan købe skærme til din forretning, der kan præsentere billeder på højeste niveau.

Der tilbydes forskellige skærmløsninger, så du kan få det produkt, der matcher din virksomhed og dens forretningsgang. Skærmene udgør stor værdi både i forhold til kommunikation og samarbejde internt som eksternt i virksomheden.

Til møder og videokonferencer udgør skærmen et centralt punkt.

Med innovative skærmløsninger fra Sharp kan der laves præsentationer af grafiske illustrationer, og der kan fremstilles materiale til brug for salg og markedsføring.

 

Markedsføring med innovative skærmløsninger

Skærmene fra Sharp er designet til at brande din virksomhed. Det kan være i indkøbscentre eller knudepunkter med mange mennesker, som kan bringe din virksomheds budskab ud til potentielle kunder.

Skærmene er de mest innovative af sin slags på markedet.

Med den hurtigt reagerende touch teknologi får du masser af anvendelses- og præsentationsmuligheder.

Skærmene er skabt til at kunne installeres både vertikalt og horisontalt, og med høj lysstyrke og unik, høj opløsning får din præsentation den rette effekt uanset miljø og omstændigheder.

Sharp TV leverer skarp og farverig billedkvalitet

Gør I brug af film, animationsvideoer eller andet grafisk materiale i virksomheden, er der brug for TV, der kan give jer og jeres kunder de mest tilfredsstillende billedeoplevelser.

TV-produkterne fra Sharp er udviklet med samme krav til kvalitet og kreativitet, som det gælder for deres skærme.

Sharp er kendt for at designe LED-TV med fuld HD, så du får film- og billedeoplevelser i bedste kvalitet.

Som det også er kendetegnende for printerne og skærmløsningerne, kan der vælges mellem forskellige designs og udgaver på TV. De leveres i både 40”, 55” og 65”, og de er udstyret med et stort omfang af funktioner og egenskaber.

Du kan koble dit Sharp TV til dine enheder, så du kan bruge TV’et til at køre de applikationer, som du normalt anvender på din smartphone eller tablet.

Alle produkter er designet til at kunne blive håndteret af enhver medarbejder. Den enkle opsætning og høje brugervenlighed gør det nemt for alle at gøre brug af et TV fra Sharp.

Sharp support kan hjælpe dig med dine visuelle løsninger

Èt er at have nogle af de mest innovative og velfungerende, teknologiske løsninger på arbejdspladsen, noget andet er at vedligeholde og reparere dem. Skulle der opstå komplikationer med dine Skarp produkter, kan du gøre brug af Sharp support.

Denne service er forbeholdt erhvervskunderne hos Sharp. Du får personlig kundeservice, der kan få afgørende betydning for driften af din virksomhed.

Du skal ikke selv stå for løsningen af tekniske udfordringer, når du kan kontakte medarbejderne i den nationale afdeling hos Sharp.

Som dansk erhvervskunde kan du gøre brug af supportafdeling hos Sharp Denmark, hvis du skulle opleve problemer med din printer, skærm eller TV.

 

Sharp arbejder for dig og fremtiden

Har du allerede produkter og tilbehør fra Sharp, kender du til den forskel, som de gør i det daglige. Med tiden er der brug for nye, teknologiske løsninger til virksomheden, så den kan følge med tiden og kundernes behov.

Hos Sharp arbejdes der hele tiden på at udvikle produkter, der matcher fremtidens behov. Der investeres i elektronik, som er skabt til bringe værdi både nu og i årene frem.

Det betyder, at du og dit firma kan få elektronik, som bringer maksimal værdi i længst mulig tid.

Forskningen hos Sharp bygger på at videreudvikle og forbedre deres eksisterende produkter og IT-løsninger.

Det er ikke kun din forretning og dine behov som virksomhedsejer, der er i højt fokus hos producenten.

Vores miljø er ligeledes et centralt punkt i produktionen. Alle detaljer fra emballage over energiforbrug til bortskaffelse af udtjente produkter er nøje tilrettelagt, så vores miljø skånes.

Du kan vise miljøbevidst ansvar, når du vælger Sharp. Du hjælper med at nedbringe affaldsmængden og minimere ressourcespild og får samtidig de mest multifunktionelle produkter og IT-løsninger på markedet, når du vælger Sharp.