OKI – LED- og multifunktionsprintere i den højeste kvalitet

Når der skal købes ny printer til virksomheden, skal der både fokuseres på driftsomkostninger, effektivitet i forhold til udskrivning samt mulighed for at arbejde med forskellige funktioner.

OKI er førende på området, når det kommer til funktionelle og højkvalitetsprintere til erhverv.

Du får en innovativ maskine, der er bygget til at tilgodese din virksomheds behov og dine krav.

30 års innovation giver dig printere i topklasse

OKI etablerede i 1984 sin printerforretning og lagde sig fra starten an på at producere båndbaserede matrix-printere, der skulle være så robuste, at de kunne integreres i ethvert miljø.

Dette fokus på holdbarhed og maksimal ydeevne er fortsat den strategi, som OKI producerer deres produkter efter i dag.

Sortimentet hos den verdenskendte printerproducent er igennem årene blevet kraftigt udvidet. I dag finder du alt fra multifunktionelle printer- og faxmaskiner over digital LED-printer (både med hvide toner og med 5 farver) til kompakte farveprintere til det lille kontor.

Uanset hvilket behov du står med i virksomheden, kan du finde en OKI-printer, der bringer værdi på flere områder.

I dag har OKI GROUP mere end 18.000 ansatte, som er fordelt i hele verden. OKI-koncernen arbejder for hver dag at tilbyde erhvervskunder i hele verden de bedste printerløsninger. Du får adgang til lokal support, når du køber én af virksomhedens maskiner.

Vælg OKI printer i forskellige modeller og designs

Din virksomhed får størst værdi med printer, når der vælges en maskine, som i model, design og egenskaber matcher firmaets og medarbejdernes behov.

Du kan vælge mellem følgende kategorier af OKI printere:

 • Farveprinter
 • Sort/hvid printer
 • Multifunktionsfarveprinter
 • Matrix printer
 • Labelprinter
 • Storformatprinter

Uanset hvilken model du vælger, får du 3 års garanti på din nye printer fra OKI. Du kan opnå gratis garantiforlængelse på din maskine, når du gør brug af originale OKI-forbrugsstoffer i hele garantiperioden.

OKI producerer ikke kun multifunktionsprintere i ypperste kvalitet til erhverv og professionelle kunder. De udvikler og producerer deres eget tilbehør, så du kan få blæk og toner, der passer perfekt til din printer.

 

OKI Danmark – national support til professionelle kunder

Som virksomhedsejer er det vigtigt, at du kan få teknisk hjælp, hvis der skulle opstå problemer med virksomhedens maskiner. Det gælder også for din printer, som udgør en kerneopgave i forhold til virksomhedens administrative drift. Selvom OKI er et verdensomspændende foretagende, der leverer printer til professionelle kunder på alle kontinenter, er der stadig fokus på lokal support.

OKI Danmark er den nationale afdeling i Danmark. Som dansk erhvervskunde får du adgang til direkte, lokal support, hvis du oplever udfordringer med din printer fra OKI.

Som kunde kan du gøre brug af en hotline, hvor du får personlig hjælp og vejledning. Har du spørgsmål til valg af tilbehør og supplerende udstyr, kan du bruge din lokale support.

Når du kan gøre brug af professionel, teknisk hjælp, skal du ikke bruge tid og ressourcer på selv at løse problemer og udfordringer.

Værd at vide om OKI Managed Print Services

Hos OKI er det visionen at yde den bedste support og tilbyde de bedste printløsninger til erhverv. Det betyder, at du både får markedets mest innovative og effektive printer, og at du får betydningsfuld adgang til teknisk support, service og reparation.

Begge elementer er med til at skabe stabil drift for din virksomhed, da du ikke skal forholde dig til reparation, hvis der skulle opstå problemer med din printer.

Du kan fortsætte med dine primære arbejdsopgaver og lade OKI Supportcenter om at hjælpe dig med forbedringerne.

Dit nationale supportcenter tager imod enhver fejlmelding på din printer, så længe den er omfattet af den 3års garantiperiode.

Nedbring omkostningerne i virksomheden med Smart Managed Document Solutions

OKI tilbyder en række forskellige løsninger, som kan give dig større anvendelsesværdi med din kvalitetsprinter, og som kan hjælpe dig med at få maksimal valuta for pengene.

Med Smart Managed Document Solutions får du en skræddersyet løsning, der passer til din virksomheds printbehov og udskriftsomfang. Denne service kan du bruge til at få data om, hvor meget tid der bruges af enten dig eller dine medarbejdere på at styre virksomhedens OKI printere. Og du får unik viden om, hvad overflødigt print koster din virksomhed hver måned.

Disse informationer kan du bruge til at optimere driften og nedbringe omkostningerne.

Når du vælger Smart Managed Document Solution bliver din printer analyseret, og den nationale OKI Danmark support vil hjælpe med at identificere særlige forretningsbehov.

Alt i alt betyder det, at du får en specialdesignet løsning til din printer, som giver dig det største udbytte af din maskine.

Du sparer både tid og penge, og supporten kan være medvirkende til at effektivisere arbejdsgangen i din virksomhed.

 

Sådan vælger du den rette OKI printer til virksomheden

Når der skal købes ny printer, har det stor værdi at gøre brug af en producent, som specialiserer sig i maskiner til erhverv.

Der er flere behov, du skal være opmærksom på, når det skal købes printer:

 • Type af printermodel
 • Forventet udskriftsvolumen pr. måned (opgjort i antal sider)
 • Papirkapacitet
 • Udskrivningshastighed
 • Antal brugere

Når du vælger produkter fra OKI, kan du finde data omkring alle punkter i deres produktbeskrivelser.

Til en stor virksomhed med mange administrative medarbejdere er der brug for en printer, der kan håndtere arbejdsopgaver fra 1-30+ brugere. Du skal udregne, hvor mange sider der i gennemsnit bliver printet hver måned, så du er sikker på at vælge en funktionel maskine til din virksomhed, der modsvarer behovene.

Er du mindre afhængig af en printer i det daglige, kan en skrivebordmodel med plads til 880 A4-ark være det rette valg.

Det er dine behov på virksomhedens vegne, der er afgørende for valg af printer.