Grøn IT

Grøn IT hos Descom

Vil du gerne spare penge på virksomhedens IT-omkostninger eller ønsker du at gøre en indsats for at reducere “Brug og smid væk”-kulturen, så kan brugt IT meget vel være løsningen.


Der kan være mange penge at spare ved at købe såkaldt “refurbished” IT-udstyr.
På flere produkter kan du således spare over 50 % i forhold til nyanskaffelsesprisen.

Dette vel at mærke på produkter, der – selvfølgelig – fungerer efter hensigten og kun har minimale brugsspor.
Ved at genbruge IT kan vi formindske 99 % af det IT-affald, der i sidste ende til renovation. Der er lang vej endnu, inden vi når dertil, men hos Descom A/S er vi dedikerede til at påtage os vores del af opgaven.
En ret god løsning er ved at aftage brugt IT-udstyr. Du gør klimaet en tjeneste og kan arbejde med en grøn samvittighed.

Gør en forskel - Når du handler med Descom

Når du handler med Descom er du med til at:

2.462.400 kg CO2 absorberet via genskovning

779.760.000 liter vand sparet

1.296.864 kg CO2 sparet

20.520 træer plantet

4.924.800 kg ressourcer bevaret

0 e-affald produceret

Grøn IT er en samling af teknologier og praksisser, der fokuserer på at reducere miljøpåvirkningen fra IT-sektoren. Det omfatter bl.a. anvendelse af energieffektive hardware og software, optimering af datacentre og anvendelse af genanvendelige materialer i produktionen af IT-udstyr.

Grøn IT har potentiale til at reducere CO2-udledningen betydeligt, da IT-sektoren er en af de største kilder til CO2-udledning i verden. Ved at implementere grønne IT-løsninger kan virksomheder og organisationer både reducere deres energiforbrug og omkostninger, samtidig med at de bidrager til at beskytte miljøet.

Det er vigtigt, at både private og offentlige virksomheder og organisationer tager ansvar for at implementere grønne IT-løsninger. Det kræver dog en bevidsthed omkring problematikken og en vilje til at investere i grøn teknologi. Ved at tage skridt til at implementere grøn IT kan vi alle bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

 

Kontakt os idag for at få vejledning i Grøn IT her