Bech-Bruun advokatpartnerselskab

Bech-Bruun, et af landets største advokatvirksomheder, har en unik kultur og en profil, der er helt sin egen. Dette understøtter Descom A/S med skræddersyede løsninger, der tilgodeser advokatpartnerselskabet, dets medarbejdere og ikke mindst kunder.

Ingen opgave er for stor eller lille

Descom A/S har siden 2009 været Bech-Bruuns foretrukne IT-leverandør til deres kontorer i Danmark. Hvad enten det er en stor levering af hardware eller et lille, utraditionelt kabel, der skal leveres så hurtigt som muligt, så løses opgaven med høj præcision og seriøsitet. Stefan Winquist, IT-chef hos Bech-Bruun udtaler:

Descom udmærker sig ved at håndtere opgaver af enhver størrelse, og med samme gå-på mod, om det er et enkelt men sjældent kabel, eller en ordre på 500 computere.

Troværdigheden i højsædet

Hos både Descom A/S og Bech-Bruun advokatpartnerselskab er et ord et ord og det efterfølges af handling. Dette kommer til udtryk i alle relationer, som virksomhederne har og er ikke mindst essentielt i et samarbejde, hvor Descom understøtter Bech-Bruuns kritiske IT-løsninger.

“Bech-Bruun har benyttet Descom som primær IT-leverandør siden 2009, hvilket afspejler det respektfulde samarbejde vi har. Stabilitet, troværdighed og service er ord der beskriver Descom og dets medarbejdere.”