Konica minolta

Konica Minolta – printere og software til enhver virksomhed

Står du og mangler ny opsætning af printere i din virksomhed, eller vil du have én samlet produktløsning med print fra både PC og mobil, kan Konica Minolta være det rette valg af udbyder. Den anerkendte virksomhed er totalleverandør til virksomheder og erhverv i forhold til printere og software.

Den danske hovedafdeling findes i Aarhus, hvor der er teknikere, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Hvor andre IT-udbyder og softwarevirksomheder henvender sig til både private og erhverv, specialiserer Konica Minolta sig i forhold til forretninger og virksomheder.

Lær mere om den globale IT-virksomhed

Konica Minolta ønsker at bygge bro mellem papir og digitalisering. Dette gør de ved at tilbyde erhvervskunder de bedste løsninger i forhold til print og IT-infrastruktur. Den dynamiske og globale virksomhed forandrer løbende produktudvalget i takt med, at kunderne får nye behov, ønsker og krav.

I Danmark er cirka 200 mennesker beskæftiget i den nationale afdeling, og den danske afdeling har en omsætning på godt 440 mio. kroner. Indtægterne kommer fra både salg af hardware og software samt service og support af løsninger.

Saml alt software hos samme udbyder

En virksomhed vil typisk have brug for flere typer af programmer og applikationer, så enhver medarbejder kan udføre de forskellige kerneopgaver. Det kan være både en praktisk og økonomisk god idé at samle alt software hos én udbyder. Dette gør det nemmere at tilføje nye programmer efter behov, og du kan typisk få en skarp pris på IT-løsningen.

Hos Konica Minolta er det visionen at være den enhed, der tager sig af alt det tekniske, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om opgaver, kundepleje og drift af jeres virksomhed.

Du kan blandt andet finde følgende software hos den kvalitetsbevidste IT-udbyder:

  • Microsoft teams
  • E-Learning
  • Dokoni Find
  • Power PDF
  • WorkPrint Meetings

Dette er blot et udpluk af de programmer, Konica Minolta tilbyder. Der er forskel på fra virksomhed til virksomhed, hvilket software der er brug for og omfanget af det. Når du er kunde hos IT-udbyderen, kan du løbende tilpasse udvalget af programmer i henhold til dit firmas behov og ønsker.

Digitalisér din arbejdsplads

Uanset om du allerede har en delvist, digitaliseret arbejdsplads, eller om der er brug for helt nye produkter, kan du komme til at få stor glæde af produkterne og IT-løsningerne fra Konica Minolta. Udbyderen arbejder hver dag for, at din virksomhed (uanset dens størrelse) kan blive digital og få de mest effektive og smidige arbejdsvilkår for alle ansatte.

Det er målet hos IT-udbydere at hjælpe med til at effektivisere virksomheders workflow og minimere tekniske udfordringer.

Det er ikke kun software fra udbyderen, der kan skabe merværdi i din forretning. Med professionel support og hjælp til at optimere arbejdsprocesserne kan du skabe mere tid hos dine medarbejdere, og du kan minimere ressource- og tidsforbrug.

Produktionsprint der skaber værdi og minimerer tidsforbrug

Den store IT-virksomhed er særligt kendt for sine innovative printløsninger. Den tilbyder produktionsprint, der kan matche enhver type virksomhed. Printerne er designet med den nyeste teknologi på området, og de findes i forskellige modeller og størrelser. Du kan vælge dén printløsning, som modsvarer udskriftsbehovene i din virksomhed, og som vil være strømbesparende på både kort og lang sigt.

Indenfor området for industriel print kan du blandt andet vælge følgende typer af produkter:

  • Inkjet-printhoveder
  • Inkjet- tekstilprinter
  • Enheder og tilbehør til inkjet print

Med en af de mest moderne og veludbyggede printere på markedet, kan du designe og udskrive labels, etiketter, lave tryk på tøj og lave professionelle flyers. Mulighederne er uendelige, og dine medarbejdere kan arbejde effektivt og problemfrit med de professionelle printere.

Har du brug for hjælp til valg eller opsætning af printer, der arbejder sammen med programmerne i din eller dine medarbejderes computere, kan du få hjælp fra supporten.

 

Konica Minolta drivers – designet til din virksomhed

Den store IT-virksomhed lægger stor vægt på kundeservice. Dette glæder både nye kunder og eksisterende. Som førstegangskunde hos virksomheden kan du få kyndig hjælp til finde og vælge de IT-løsninger, der vil være de rette for dit firma. Du kan downloade drivers fra virksomhedens hjemmeside af, hvor du samtidig selv kan indtaste, hvilket printerprodukt du har i firmaet.

Software fra Konica Minolta er lavet specifikt til de forskellige printere. En driver er et computerprogram, du skal downloade på din PC. Programmet får dine enheder til at samarbejde, og med Konica Minoltas drivere får du det bedste workflow.

Alle enheder på arbejdspladsen kan knyttes til de samme enheder, så enhver medarbejder får effektive og problemfrie arbejdsvilkår.

Software forbedres og fornyes hele tiden, og derfor skal du sørge for at downloade de seneste nye versioner, så du får mest muligt ud fra virksomhedens hardware.