Symantec
Symantec

SYMANTEC – FÅ DIGITAL SIKKERHED I VERDENSKLASSE

Symantec Endpoint Protection er en anerkendt sikkerhedssoftware, der beskytter computernetværk og enheder mod skadelig software og cybertrusler. Med avancerede funktioner som antivirus, firewall, intrusion detection og forebyggelse af datatab sikrer Symantec Endpoint Protection en omfattende beskyttelse mod potentielle trusler. Denne effektive løsning bidrager til at opretholde netværkets sikkerhed og beskytte virksomhedens data mod angreb og uønsket adgang.

 

Kontakt os idag for at få en uforpligtende samtale.

Om Symantec

Det populære sikkerhedsprodukt Norton findes hos både private kunder og i erhverv. Hackerangreb er langt fra kun forekommende i de største virksomheder på globalt plan. Cybertrusler bliver mere og mere avancerede, og dette stiller krav til datasikkerhed.

Symantec er den førende virksomhed i verden, der udvikler software til beskyttelse af PC’er og mobiler. Virksomheden har cirka 18.000 ansatte, der er fordelt i store dele af verden, og som hver dag analyserer cybertrusler for at skræddersy de bedste sikkerhedsprogrammer.

Uanset hvor stort et omfang du og dine medarbejdere anvender computere i virksomheden, er det afgørende, at alle enheder er beskyttede.

Sikkerhedsværktøjet Norton findes i forskellige varianter, der er skabt til at matche forskellige behov og digitale enheder.

Norton antivirus til små og store virksomheder

Det verdenskendte og prisvindende antivirusprogram har været på markedet siden år 1991. Igennem tiden er programmet tilpasset sikkerhedskravene, og derfor lanceres der løbende nye varianter af softwareproduktet.

Du får det største omfang af sikkerhed, når du vælger programmerne fra Symantec. Du er beskyttet mod både små og store trusler, så der kan arbejdes frit, fleksibelt og effektivt og under de mest sikrede forhold.

Norton 360 er et af de mest udbredte produkter fra den verdenskendte sikkerhedsvirksomhed. Programmet giver omfattende beskyttelse samt forskellige sikkerhedsfunktioner, så du og dine medarbejdere kan færdes trygt og sikkert på nettet.

Det hæderkronede antivirusprogram er lavet til at tilgodese din virksomheds behov. Programmet kan vælges i det format og med det omfang af ekstra sikkerhed, der modsvarer kravene i din virksomhed.  

Det unikke ved Norton Antivirus er, at programmet er i stand til selv at søge efter potentielle trusler på din PC eller mobil.

Sikkerhedsprogrammet er det antivirusprodukt i verden, som flest gange har modtaget Editors Choice Award fra PC Magazine.

Derfor skal du have Norton Malware beskyttelse

Vil du have maksimal beskyttelse af alle de oplysninger, som din PC eller mobil opbevarer, skal du vælge malwarebeskyttelse fra Norton. Det er ikke kun i situationer med hackerangreb, at det er vigtigt med sikkerhedsbeskyttelse og backup.

Du får blandt andet følgende fordele, når du vælger malware fra Symantec:

  • Raltidsbeskyttelse mod trusler
  • Password Manager
  • Dynamisk Firewall
  • 2 GB Cloudbackup

De højtspecialiserede funktioner i sikkerhedsprogrammet kan finde og behandle både eksisterende og fremtidige trusler på dine enheder. Derved er virksomhedens fortrolige oplysninger maksimalt beskyttede, og du og dine medarbejdere kan arbejde sikkert og effektivt.

Du kan indstille programmet med sikkerhedskoder, så du kan gemme og opbevare økonomiske eller vigtige oplysninger om kunder eller samarbejdspartnere på enhederne.

Med den dynamiske Firewall (der kan downloades til både Microsoft og Mac) kan I kommunikere med hinanden via enheder og være sikker på, at uautoriseret trafik blokeres.

Det har stor betydning at kunne uploade de vigtigste oplysninger og dokumenter i skyen, så de aldrig mistes, og de kan tilgås fra forskellige enheder.

Med cloudbackup er du forskånet mod tab af data, hvis der f.eks. er en harddiskfejl på din computer, eller hvis du pludselig skulle miste din PC.

 
Adgang til dansk support der sparer tid for dig

Symantec er repræsenteret med afdelinger i stort set hele verden. Du kan få eksperthjælp, når du køber produkt fra virksomheden og har erhverv i Danmark. Her bliver du tilknyttet dansk kundeservice og support. Med direkte adgang til enten skriftlig eller telefonisk support slipper du for selv at løse problemer eller udfordringer med dit software.

Det kan være, du oplever forbindelsesfejl, når du vil installere Secure VPN, eller at du har spørgsmål til fornyelse af dit sikkerhedsprogram. Uanset hvilken situation du står i, kan du kontakte support- og kundecenteret og få den mest kyndige hjælp.

Den høje kundeservice kommer til at få stor betydning for din virksomhed, når du nemt kan få eksperthjælp og arbejde sikkert videre med dine opgaver.

Med et Symantec produkt får du eget login til den danske Norton-hjemmeside. Herfra kan du selv ændre i dit produkt, eller du kan anmode om automatisk fornyelse.

Beskyt alle enheder på arbejdspladsen

Symantec er kendt for at omstille sig efter kundernes behov og de digitale trusler fra hackere. Engang tilbød virksomheden kun sikkerhedsprogrammer til PC’ere. I dag kan du finde software til både mobiler og tablets. I de fleste virksomheder foregår en stor del af aktiviteterne, kommunikationen og opgaverne fra mobile enheder.

Du kan købe et samlet produkt, der kan downloades til både PC, mobil og tablet. Antivirusprogrammerne kan findes til såvel iOS som Android.