Smartere teknologi til alle

Lenovos historie har altid handlet om at designe computerintelligens for at skabe en bedre verden. Med verdens bredeste portefølje af teknologiprodukter leverer de visionen om smartere teknologi til alle gennem produkter, løsninger, software og tjenester, som enkeltpersoner, samfund, virksomheder og hele befolkningen har brug for at udnytte deres potentiale.

Lenovo tilbyder en komplet portefølje af pc’er og tablets, skærme, tilbehør, smartphones, smart home og smarte samarbejdsløsninger, augmented og virtual reality (AR/VR), kommercielt Internet of Things (IoT), software, tjenester og smart infrastruktur i datacenterløsninger rundt om i verden. Siden 1995 har de afsendt mere end en halv milliard pc’er, og de fremstiller tre enheder i sekundet.

Se de Lenovo produkter som vi anbefaler herunder.

ThinkPad X1 Carbon Gen 9

ThinkPad E15 Gen 3

ThinkPad X1 Extreme Gen 4

Fuld portefølje

Lenovo tilbyder en komplet portefølje af pc’er og tablets, skærme, tilbehør, smartphones, smart home og smarte samarbejdsløsninger, augmented og virtual reality (AR/VR), kommercielt Internet of Things (IoT), software, tjenester og smart infrastruktur i datacenterløsninger rundt om i verden.

Lenovo er et af de første medlemmer af det nye Hang Seng TECH-indeks, hvilket gør dem til en af de 30 største kvalificerende teknologivirksomheder, der i øjeblikket er på Hong Kong Stock Exchange. Dette er din garanti for, at du får en hardwarepartner, der kan hjælpe dig i hele din IT-infrastruktur.