IP Videoovervågning

videoovervågningHvis din virksomhed udsættes for hærværk eller generes af gentagne indbrud, så er det tid til at tage action. Det kan få økonomiske konsekvenser at få indbrud i virksomheden, men også skabe utryghed hos de ansatte.

Der findes en løsning og en række tiltag, som kan forebygge ubehagelige situationer for din virksomhed.

Hos Descom A/S kan vi hjælpe din virksomhed med at være på forkant, og arbejde præventivt mod indbrud og hærværk.

Descom A/S er kendt for at rådgive om de bedste overvågningsløsninger, som er nemme at installere. Løsninger, som er præventive og sikrer billedmateriale der kan bruges som beviser, hvis uheldet er ude.

Fremtidssikret med en IP videoovervågningsløsning

Du kan nemt koble kameraerne direkte til en server via datakabler eller som WiFi, når du vælger IP-baseret videoovervågning. Det er også muligt at have optagelserne på en separat harddiskoptager eller i en cloudløsning, som understøtter IP løsningen. Med videoovervågning fra Descom er du således sikret et godt stykke ud i fremtiden.

Hvor er virksomheden mest sårbar?

Inden du læser videre, kan du prøve at stille dig selv to spørgsmål: Hvor er din virksomhed mest sårbar? Hvor er det vigtigste sted at have videoovervågning?

For mange virksomheder er det en udfordring at lokalisere de vigtigste behov i forhold til videoovervågning og forudsige, hvilken risiko som udgør den største trussel. Descom A/S har gennem årene rådgivet og hjulpet mange små og store virksomheder med at finde den helt rigtige overvågningsløsning.

Det er svært at måle effekten af en præventiv løsning. Derfor måler vi hos Descom A/S på tilfredse kunder. Vores tilfredse kunder er kunder, som har fået løsninger, hvor de ikke længere er udsat for indbrud og hærværk, og dem har vi mange af.

Descom A/S hjælper dig med at finde kameraudstyr som matcher dit budget. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds behov for at kunne optage i HD med eller uden lyd, foretage optisk zoom og have en justerbar linse altsammen sat op via en enkel managementkonsol.

Et skridt foran med videoovervågning

Overvågning handler ikke kun om installere præventive kameraer på virksomhedens bygninger. Det handler om at forudsige alle former for sikkerhedsrisici. Mange virksomheder overser en af de vigtigste placeringer af et kamera. Serverrummet!

Virksomheden har med stor sandsynlighed fokus på at scanne for malware og andre cyberangreb online og glemmer, at akilleshælen inden for IT-sikkerhed ligger i hardwaren som er placeret i serverummet. Hvorfor? Fordi det ikke kræver mere end et USB-stick, som fysisk sættes i serveren og hermed forsvinder følsomme oplysninger. Har din virksomhed billeder og bevismateriale, hvis sådan en hændelse finder sted?

Når du arbejder sammen med Descom A/S, får du en leverandør, der tænker ud af boksen. Vi er altid et skridt foran og kan hjælpe dig med at udnytte de nyeste overvågningsteknologier.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Descom A/S nu

Klik her