Globale leverancer

globale leverancerDescom A/S leverer IT-udstyr til hele verden. Det betyder, at vi altid kan hjælpe din virksomhed med leverancer, hvad enten din forretning er baseret i Asien, Europa, USA, eller andre steder i verden.

Vores team af dygtige medarbejdere arbejder døgnet rundt for at sikre rettidig levering af it-løsninger til din virksomhed. Descom A/S har mange års erfaringer med processtyring på tværs af landegrænser, og er samtidig eksperter i logistik med et globalt fokus.

Der er mange fordele ved at tænke globale leverancer ind i indkøbsstrategien. Mange mellemstore og store virksomheder centraliserer indkøb af IT-udstyr hos Descom A/S for at minimere unødvendige leveranceudfordringer og sikre høj kvalitet af udstyret, som leveres verden over.

Det skal være nemt at ekspandere

Uanset hvilket marked din virksomhed har planer om at vækste i, er det muligt at sammensætte en global IT-strategi. Det gælder blandt andet de it-leverancer, som virksomheden skal bruge på den pågældende lokation.

Det betyder eksempelvis, at det hardware, som benyttes på hovedkontoret i Danmark, er den samme model som leveres i virksomhedens anden afdeling i Taiwan.

Hos Descom A/S kan vi tilbyde prækonfigurerede løsninger. Vi kan hjælpe med at ekspandere din virksomheds IT-løsninger til nye afdelinger, hvor end det er i verden.

Strømlining, produktivitet og sikkerhed

Det kan være en udfordring at strømline et IT-setup, hvis virksomheden har aktiviteter på tværs af landegrænser. Tag Descom A/S med i IT-planlægningsfasen allerede nu og hør, hvordan vi kan skabe tryghed og øge produktiviteten i virksomhedens nye afdeling.

Eksisterende It-løsninger

Descom A/S kan levere it-udstyr, som anvendes i din virksomhed, og integrere det i andre afdelinger og steder i verden. Hvorfor ikke udnytte de løsninger, som virksomheden allerede har etableret? Din virksomhed behøver ikke at opfinde nye løsninger. Descom A/S kan levere det samme IT-udstyr, så din virksomhed sparer penge og tid ved udnyttelse af eksisterende IT-setup.

Tag kontakt til Descom A/S og hør, hvordan vi skaber størst mulig værdi til din virksomhed med globale leverancer.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Descom A/S nu

Klik her