DA | EN | SV

Adobe

Udfold kreativiteten i virksomheden med Adobe

”Creative Clouds” er det populære og udbredte produkt fra softwareproducenten Adobe Systems. Creative Clouds er en samlet pakkeløsning, der indeholder programmer, funktioner og applikationer, du kan bruge til at designe alt det grafiske materiale, du har brug for til og i din virksomhed.

Om du bruger programmerne til udvikling af materiale i virksomheden, eller om de anvendes til markedsføringskampagner, er op til dig.

Lær mere om Adobe software

Software fra den verdenskendte virksomhed dækker over forskellige programmer, som kan downloades til PC, tablet og mobiler. I dag er visuelle præsentationer, grafiske illustrationer og trykt materiale en uundværlig del af en virksomheds drift, udvikling og markedsføring.

Du kan spare penge på markedsføringsbudgettet ved selv at stå for designet af kampagner eller flyers, som kan bruges til messer og overfor potentielle kunder.

Internt i virksomheden kan medarbejderne udfolde deres kreative kompetencer med kvalitetssoftware, der er lavet til at understøttet både Windows og Mac.

På arbejdspladsen kan I blandt andet se frem til følgende muligheder og platforme med Adobe software:

  • Specialiserede fotografiværktøjer
  • Frihed til redigering og optimering af billeder og videoer
  • Udarbejdelse af PDF-filer i eksklusivt look
  • Design film og video til markedsføring på sociale medier eller på jeres hjemmeside

Det forskellige software giver alle de redigerings- og designmuligheder som en moderne, visionær og proaktiv virksomhed har brug for.

Den anerkendte, amerikanske softwareproducent tilbyder forskellige produkter, så du kan vælge dén løsning, der matcher din virksomheds og medarbejderes behov.

 

Skab værdi med Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator

Photoshop, InDesign og Illustrationer er navnene på nogle af de mest afholdte produkter fra softwarevirksomheden. Photoshop gør det muligt at forbedre og udvikle billedmateriale, der kan bruges både til trykt materiale og på digitale medier.

InDesign er det velfungerende opsætningsprogram, der er uundværligt, når du vil designe flyers og andre produkter til tryk. Med InDesign på computeren kan du forme billeder, sætte tekst ind de rette steder, arbejde i forskellige formater og størrelse, lave grafiske illustrationer og en masse andre designmuligheder. Alt indhold (både billede, video og tekst) kan du skubbe, rykke, redigere, ændre, forstørre, formindske, justere, vride og et hav af andre funktioner.

Illustrator er et teknisk tegneprogram, der er perfekt til udvikling af grafik og illustrationer. Dine visuelle produkter kan overføres på digitale medier, eller de kan efterfølgende anvendes til trykt materiale.

De kreative muligheder er uendelige, når du arbejder med Adobes anmelderroste softwareprogrammer.

Adobe Reader – få smidige og effektive arbejdsvilkår for alle medarbejdere

”Reader” er et af softwarevirksomhedens mest udbredte produkter. Med det installeret på computeren kan du nemt og enkelt tilgå PDF-filer, underskrive dem og se dem i høj opløsning på din PC eller tablet.

Du og dine medarbejdere kan udarbejde PDF-dokumenter og sende dem afsted til kunder eller samarbejdspartnere til underskrivning.

PDF er et populært word-format at arbejde i, da indholdet er beskyttet og vises i professionelt design.

Når du sender kontakter, produktbeskrivelser, procedurevejledninger eller en fjerde type dokument, kan der være brug for underskrift.

Adobe Reader er det eneste program af sin slags, der giver frihed til at kommentere, udskrive, vise og underskrive PDF-filer.

Det populære program findes i en gratis version, som primært henvender sig til private kunder. Som virksomhed har du brug for det mest moderne software, der skaber smidige arbejdsforhold. Med PRO-udgaven kan alle enheder i virksomheden og hos samarbejdspartnerne få glæde af de betydningsfulde fordele med programmet.

 

Adobe Flash Player er uundværlig til fremvisning af video, film og animationer

Når der skal vises film, videoer, animationer og optagelser til møder eller konferencer, er der brug for det bedste visningsprogram på markedet. Stort set alle i dag kender Adobe Flash Player, der er udbredt blandt både private og i erhverv.

Programmet er udviklet til at give dig den bedste streaming af lyd og billeder, og det kan bruges på både PC og de mobile enheder.

Det er nemt og problemfrit at installere Flash Player på computerne i virksomheden. Programmet skal downloades for at få størst udbytte af de mange funktioner og egenskaber.

Det brugervenlige program understøtter film og videoer i forskellige kvaliteter og opløsninger. Det er uundværligt, når I har brug for at se reklamefilm, eller når kunder sender videomateriale af produkter.

Sørg for at holde programmet opdateret. Der kommer løbende nye forbedringer og justeringer til i programmet. Den seneste nye version af Adobe Flash Player vil som udgangspunkt være det bedste program at bruge. Dette giver dig bedre ydelse og færre afbrydelser end de ældre udgaver.